Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Jugurtit ja viilit juodun maidon lisäksi tietty lasketaan, mutta mulla sellainen tuntuma että meidän pieni saa maitotuotteita ehkä n. 2-3 dl päivittäin. Taitaa olla liian vähän?? Neuvola tällä viikolla ja sielläkin varmasti selviää. Poika ei kauheasti juo maitoa ruuan kanssa. Vastailkaa jos tiedätte!!

Kommentit (3)

meillä poika on ollut maitoallerginen, nyt pystynyt juomaan lehmänmaitoa viimeiset kaksi kuukautta.

aluksi ei maistunut ollenkaan. kysyin lääkäriltämme ja hän sanoi ettei maitoa ole pakko juoda. jos saa muiden maitotuotteiden kautta menemään sen 5dl päivässä.nyt juo kyllä maitoa, aivan tarpeeksi mielestäni. menee parhaimmillaan reilu litra päivässä! kovasti olen yrittänyt tarjota vettä tilalle mutta maito maistuu. tullut ilmeisesti isäänsä :D

että 5dl päivässä (sisältäen tosiaan jugurtit, viilit, piimät ym). Meillä keitetään puurokin maitoon, kun ei maitoa saa juotuna kuin ehkä pari desiä päivässä. Viiliä ja juguakin onneksi poika syö ihan hyvin. Ja päivän mittaan yritän kaadella vettä suuhun leikkien lomassa, jotta saisi tarpeeksi nestettä. Ja hyvin tuo tuossa näyttää koheltavan. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juustoa ei tarvitse syödä kuin muutama siivu päivässä, niin se vastaa jo viittä desiä maitoa. Eli jos syö yhtään juustoja tuon muun maitotuotemäärän lisäksi, ei varmaankaan ole syytä huoleen =)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat