Seuraa 

Kokeilen jos täällä olisi joku joka tietäisi vaikka osasto ei ehkä ole ihan oikea.Ollaan lähdössä parin viikon päästä käymään tukholmassa ja olis kiva löytää pienelle 1v3kk Maisa fanille palapelejä ja muita Maisa leluja. Maisa vaatteita ei taida enää saada mistään?Ja jos joku tietää jonkun hyvän kirjakaupan mistä löytyisi vähän enemmän Maisa kirjoja tietenkin ruotsiksi =) niin kerro ihmeessä, niin meiltä säästyy paljon aikaa kun ei tarvitse juosta turhaa ympäriinsä etsimässä.Kiitokset jos joku viitsii auttaa =)

Kommentit (2)

Bruka Designin liikkeestä löysin noin vuosi sitten Maisa palapelin ja nuppipalapelin. Muutakin saattoi olla, en vain muista enää. Osoite: Regeringsgatan 44, 111 56 Stockholm. Puhelin:

+46 8 22 39 30

Meillä kaksi Maisa-friikkiä kotonamme (2,5 v ja 4 v pojat), ja Tukholmasta bongasin Maisa- kirjoja ym. Maisa tavaraa Junibackenin myymälästä :)

Tieto varsin tuore, tänä kesänä kävimme risteilyllä Tukholmassa, ja sieltä ostimme ihanan Maisa-muistipelin :)

Ja Maisa-kirjojakin oli mielestäni suomen- ja ruotsin kielillä ainakin (kenties englanniksikin ;) ), ja muuta pientä Maisa-tavaraa.T-paitoja yritin katsella, jos olisi löytynyt Maisa-aiheisia, mutta silmiini ei semmoisia sattunut.Toivottavasti löydät kaipaamiasi tavaroita, ja Junibackenia suosittelen muutoinkin, mukava kohde! :)Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat