Vierailija

Yläkertaan on muuttanut uudet ihmiset, koira mukanaan. Ei siinä mitään, eläinrakas ihminen ole mutta kun koira juoksee koko ajan ympäri kämppää hirveää sutia niin kamala rapina lähes koko ajan... ei taida olla mattoja ollenkaan lattialla. Lisäksi omistaja taitaa vetää sitä samaa rundia kans kun rapinan lisäksi kuuluu " samantahtinen kopina" ... siis katto jyskää niin kun kymmenkunta isompaa miestä hyppis tuolla yläpuolella... Ja meillä neiti yrittää nukkua päikkäreitä. Ah tätä kerrosasumisen ihanuutta..;)

Kommentit (9)

Minä kirjoitin lopputyöni kerrostaloasunnossa, jonka yläkerrassa koira haukahteli koko päivän 3-5 sekunnin välein. Se oli melko rasittavaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jatkuvasti haukkuvaa koiraa ei saa pitää kerrostalossa. Kävelemisestä ei sen sijaan tule niin kovaa ääntä, että siihen puututtaisiin. Kyllä siihen tottuu, ap.

Tepastelevat ympäri taloa aamusta iltaan, ja se tosiaankin kuuluu meidän asuntoon. Välillä kuuluu aina äidin huutoa (kieltää), ja sitten välillä taas pelkkää kolinaa.Mutta tämmöistä tämä on, kerrostaloasumisessa näitä ns. normaaleja elämisen ääniä on vain siedettävä, vaikkei aina huvittaisikaan ;)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat