Seuraa 

Katsoin nettisivuja ja siellä oli kaksiosainen ruskea ulkoiluasu, oliskohan toppapuku? Onko ne vedenpitäviä? Ja millainen laatu muuten on?

Kommentit (6)

Siellä oli myös aika paljon ulkoiluvaatteita, tosin toistaiseksi vasta kesämallistoa. Mutta jos liikutte Helsingissä, Kampin keskukseen vaan!

Laatu on hyvä!!Asuimme 4 vuotta Ruotsissa ja lapsilla oli ja on edelleen PoPin ulkovaatteet (3v ja 4,5v)Pojalla on juuri se ruskea takki joka on täysin vedenpitävä ja ostettiin kaveriksi turkoosi fleecetakki (windstopper) jonka voi yhdistää takkiin vetoketjulla.

Täydellinen yhdistelmä ;)PoPilla on myös muita ulkovaatteita, jotka ovat " vain" kosteudenpitäviä, mutta näitä vedenpitäviä voin kyllä suositella lämpimästi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kävin katsastamassa sivut pikaisesti ja mallisto olikin jo vaihtunut - kiva!

Eli ovat toppa vaatteita ja vedenpitäviä (vattentät).Pitää lapsille hankkiakkin hatut ja kintaat talveksi kun keväällä oli sopivat koot jo loppuneet.Voin lämpimästi suositella..

Nyt en ole ehtinyt käydä sivuilla kattoon ovatko jo päivittäneet talven mallistoa. Viimetalvena oli ainakin mallistossa sellainen ruskea toppapuku, mutta se ei kyllä ollut vedenpitävä. Oli sellainen " untuva" tyylinen.Pyykkis

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat