Vierailija

Onko jotain, mitä joka tapauksessa täytyy hommata toiselle lapselle, vaikka olis ensimmäisen lapsen pakkaus?

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on jo ekalta lapselta vaatteita (tosi hyväkuntoisia) tosi paljon. ELi tarvetta ei lisävaatteille varmasti olisi, mutta silti kyllä haluaisin jokaiselle lapselle oman pakkauksensa. Pakkaus on minusta muutakin kuin laatikko tarvikkeita, se kertoo omasta ajastaan ja on hieno osoitus yhteiskunnalta. Jokainen lapsi sen ansaitkoon, vaikka sitten muistoksi kun on aikuinen.

Ostaisin sillä summalla toiselle lapselle " omia" vaatteita. Meillä on esikoisen paketti ja lisäksi varmaan neljän paketin vanhat vaatteet kavereilta + muuta... ei se tulisi tarpeeseen.

tulossa on poika. Aivan järkyttävää miten sininen on paketin sisältö tänä vuonna! Juu, tiedän ettei sininen kaikkien mielestä ole poikaväri, mutta kun puin esikoistyttöä sukulaisilta saatuihin sinisiin, kaikki sanoivat häntä pojaksi, joten kyllä se pienellä vauvalla vaan on poikaväri.

Mutta jotenkin siinä pakkauksessa on jotain sellaista tunnetta minkä vuokis sen halusin. Ihana oli aina tutkia pakkausta ja vieläkin tulee muisteltua minkälainen toppapuku tai makuupussi kenenkin pakkauksessa oli vaikka lapset ovat jo isoja.

joka lapsella on omansa. Aina sitä vanhempana joutuu kulkemaan siskonsa rääsyissä. Lapsena vertailimme toistemme äitiyspakkauslaatikosta tulleita tavaroita. Esim sovimme, että jokainen ottaa retkelle äitiyspakkauspeittonsa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat