Seuraa 

Varsinkin tuota ensin mainittua etsin kuumeisesti, jotta saisin pojun nukkumaan päiväuniaan ulos. Vanhoihin rattaisiinsa ei mahdu enää kunnolla.Eikä tarvitse olla priimakuntoiset, haalistumat jne. ei haittaa. (Mutta homeisia en tahtoisi...)

Kommentit (11)

Oletkohan vielä myymässä rattaita?Myös muut, joilta kyseiset kärryt (tai vastaavat Emmaljungat) löytyy, terjotkaa! Meillä tarvittaisiin kohta kipeästi nukkumisrattaat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Väri on upea musta/desert red, käy sekä pojalle että tytölle. Desert red näyttää useimmissa val. punaruskealta, joskus harvoin melkein tummanpunaiselta.En keksi muuta huonoa meidän kärryistä, kuin että yksi uloin jalkatelineen poikkipuun pinna on poikki, se täytyisi käyttää Lastentarvikkeessa hitsaamassa paik.Poikamme täyttää kahden kuuk. kul. 5, joten olisi jo aika jättää kärryt nuoremmille käyttöön. Rattaat ovat ylipäätään erittäin vähän ajetut ja käyt., viety poikaa tarhaan ja takaisin silloin tällöin (matka n. 100), muutamat kaupunkireissut ja lomamatkat. Pyydä kuvia jos kiinnostuit: marianne.linden@netposti.org.

Meiltä nuo rattaat tosiaan voisitte ostaa nopeasti pois. Yrittäisitkö vielä uudestaan laittaa tuota mailia mulle tai antaa oman sähköpostiosoitteesi?T. Marianne

Aina parempi, jos halvemmalla saisi. Kerrankin näinkin päin... ;)Jos jollakulla siis lojuu eläkeikäiset EC Sportit (tms.), niin meiltä löytyisi hyvä koti sellaisille.

Minulla oli sama haku muutama kuukaisi sitten! Aika monet huusin huutonetissa, mutta ei osunut sitten oikeaa hinta/laatusuhdetta kohdalle. Hain muuten ihan haulla cannon one/ EC1 ( tai emmaljunga).

EC:t ostin sitten kaupunkikirppari.net -sivulta ja olen ollut todella tyytyväinen. Meidän 2.5 vuotias tykkää kovasti ja nukkuu päiväunet niissä aina kun mahdollista.

Pulmana on se, että tarvitsemme ns. kakkosvaunut ja niihin en haluaisi ihan hirveitä summia satsata. :/Siksi sellaiset käytetymmätkin kävisivät...

Eli siis meillä olisi erittäin hyväkuntoiset Cannon one-rattaat. Taitavat olla 03 mallistoa, silloin kai koko valmistus sitten lopetettiinkin.Onko sulla hintahaitari mitä olet ajatellut maksaa?En viitsi turhaan ruveta kertomaan tarkempia tietoja, jos etsit lähinnä parvekerattaita, koska nämä eivät ole sellaiset.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat