Seuraa 

1v 3kk poikamme tarvitsisi perhepäivähoitopaikkaa nyt syksyllä. Yksityiselle aioimme viedä, kunhan sellainen löytyisi. Kävin jo Pirkanmaan yksityisten perhepäivähoitajien nettisivuilla katsomassa vapaita paikkoja.Nyt sitten heräsi kysymyksiä..Onko jollakin kokemuksia varsinkin Itä-Tampereen hoitajista, että voitteko suositella?Ja kuinka teidän taaperot ovat hoitoon sopeutuneet? Iski jo etukäteen huono omatunto viedä lasta noin pienenä(?) hoitoon..mutta taloudellinen tilanne vaatii äidinkin työhönpaluuta. Voisiko muuten yksityisen perehpäivähoitajan löytää muualtakin kuin noilta yhdistyksen sivuilta??Kiitos etukäteen tiedoista!

Mama

Kommentit (3)

perheestä josta lapsi siirtyi juuri yksityiseltä päiväkotiin:Älkää ottako hoitajaa jolla ei ole varahoitoa järjestetty,ellei teillä sitten ole mahdollisuuksia hoitaa kotona hoitajan ollessa sairaana.Me olimme totaalisen pulassa kun hoitaja sairasteli,tai hoitajan lapset sairastelivat,tai hoitaja halusi vapaapäivän,tai kun hoitajan ehdoton talviloma osui niin että me emme saaneet lomaamme silloin.Onneksi keksimme aina jotain,pakko kun oli,mutta nyt vaihdoimme hyvillä mielin päiväkotiin joka on ollut todella hyvä ratkaisu meille.Hoitajia on toki erilaisia,mutta selvittäkää erittäin tarkkaan nuo poissaoloasiat,jotkut hoitajathan ovat kesekenään sopineet varahoitojuttuja.Ja kantsii myös katsoa minkälainen ryhmä hoitajalla on,että on tasapuolisesti eri-ikäisiä ja mielellään tietysti myös teidän lapselle ikätoveria.Ja sopikaa jos mahdollista esim. yhdne kuukauden koeaika,koska ettei voi oikeasti tietää onko hoitopaikka teille sopiva ennenkuin kokeilette.Tässä nyt paasausta kamalasti:) mutta oikeasti hyviä seikkoja tarkistaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

suosittelemaan, koska olen itse kotiäitiyden innoittamana aloittamassa yksityisenä perhepäivähoitajana Itä-Tampereella, mutta muutamia mietteitä kysymyksiisi. Eli sieltä pphoitajien sivuiltahan näkee aika kätevästi vapaita paikkoja, myös oman alueen päiväkodissa saatetaan niistä tietää. Kauppojen ja neuvolan ilmoitustauluilla on myös ilmoiteltu hoitopaikoista. Kaikki lähteet ovat varmaan yhtä hyviä, sillä jotta perhe/hoitaja saisi yksityisen hoidon tuen, on hoitaja kaupungin " tarkkailun" alainen. Sitten kun olet saanut käsiisi tietoja vapaista paikoista, niin ei muuta kuin soittelet ja vierailette eri hoitajien tykönä kunnes mielestäsi teille sopivin paikka löytyy. Etuhan yksityisellä puolella on että hoitajan saa itse valita!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat