Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mut hitto et tuntuu turhalle. Koko heinäkuun ajan ollut niin hiljasta, pari yleisesittelyä ollut -> ei kävijöitä ja sit kaksi yksittäisesittelyä. Turhauttaa niin aina laittaa paikat kuntoon ja toivoa et joku tulis ees katsomaan... tsempatkaas mua et jaksasin nostaa peffani tästä penkistä ja taas kerran yrittää vaikka niin jo ottaa kupoliin koko touhu.

Kommentit (21)

Me myimme alkuvuodesta asuntoamme n. 5 kk ja noita yksityisesittelyjä oli koko ajan.. tai siis piti olla; aina aamulla siivosin hiki hatussa ennen töihin lähtöä ja lasten hoitoon kuskaamista. Tämä siis jokasunnuntaisen puunaamisen lisäksi.. :( Kaiken kruunasi se, että n. 80 % näytöistä peruuntui viime tipassa, eli privaattinäytöstä sopineet ihmiset ei muistaneetkaan/ehtineetkään paikalle.. Ihan älyttömän kypsää, ihmiset ei tunnu ollenkaan ajattelevan, millaista vaivaa ja mielipahaa tuollainen aiheuttaa asunnon myyjälle..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sinä olet asiakas.Jos välittäjän ehdottama esittelyaika ei käy niin sano se välittäjälle. Jos et halua yleisnäyttöjä niin ei niitä ei pidetä (riippuu tietenkin jos välityssopimuksessa olette niistä sopineet). Vartin varoitusajalla ei todellakaan tarvitse suostua näyttöihin.

Ja välittäjältä kannattaa vaatia, että ns yksityisnäytöt ovat samana päivänä - ettei näyttöjä ole jokaikinen päivä.ja sieltä soitteli pitkin päivää kolmekin eri myyjää ja jokaisen asiakas halusi yksityisnäyttöä. Eri aikaan luonnollisesti. Sanoin, että ei käy, yhdellä kertaa kaikki kiitos.Eikö ne myyjät ollenkaan keskustele keskenään tai eikö atk-systeemit tue ollenkaan heidän myyntimallejaan. Asiakasta (myyjää) pompotellaan ja ostajaa paapotaan, vaikka myyjähän se oikea asiakas (maksaa palkkiot) on. Hö!!Muthei, ap, nyt tsemppi päälle ja siivoamaan!kukkiakin oli mut nytpä ei enää innosta... Välittäjän puheiden mukaan kaikki kunnossa hintapyynnön yms suhteen, kuulemma vaan tää kesäaika on niin hiljaista. En tiiä, on alkanut vähän jo usko mennä koko välittäjäänkin ja sen puheisiin.ap

Laittakaa oikotielle ilmoitus ja hyvät kuvat oheen niin varmasti tulee yhteydenottoja.

Mitä hemmettiä noita välistä vetäjiä pitää siinä sivussa sietää ja elättää? Puhuvat ostajalle toista ja myyjälle kolmatta...tosikokemuksia on useita tapauksia!Kun koko muun vuoden käyttää sunnuntainsa asuntoesittelyihin turhassa toivossa, niin lomalla ja jouluna haluaa tehdä hetken jotain muuta.Nyt on lomat loppu, kyllä ne nyt teillekin tulee.

asunto menee myyntiin ja välittäjä tulee napsimaan kuvia tänään eli siivousta täälläkin. Koita järjestellä koti niin, että näyttää mahdollisimman kutsuvalta esim. kukkakimppu keittiön pöydälle ja pientä viritystä niin, että jollekin tulee fiilis " hei täällä mä haluan asua" helpommin.

Tosi hiljaista ollut kuulemma markkinoilla, itse ostimme nyt extempore asunnon kun löytyi se oma koti, myyjä oli aivan onnessaan eikä ollut uskonut että menisi kesällä kaupaksi.Tsempit!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat