Vierailija

.

Kommentit (15)

esim. mausteita, ruokaöljyä, munia, jauhoja, tmv?Osta halpa makkarapaketti josta puolet käytät makkarakeittoon (muutama peruna ja halvin pussi keittojuureksia pakkasesta)

(makkarat n. 0,50e, perunat 0,30e keittojuurekset 0,40e =1,20e)Seuraavana päivänä käytät loput makkaroista makkarakastikkeeseen ja sen saurana perunoita/muusia (makkarat 0,50e, perunat 0,40e tomaattimurskatölkki 0,35e =1,25e)Minestronekeitto myös halpa, 1-2 tölkkiä tomaattimurskaa, pakastekeittovihanneksia, spaghettia ja mausteita (+kinkkusuikaleita)

(=tomaattimurska 0,35-0,70e, keittojuurekset 0,40e spaghetti 0,40e +halvin kinkku 1e =kinkulla&2 tomaattimurskatölkillä 2,5e / ilman kinkkua 1,5e / yhdestä tölkillisestä tomaattimurskaa&ilman kinkkua vain reilun euron. Huom; spaghettia jää yli)Hiukan yksipuolistahan tuo on, mutta sisältää tuo tomaattimurska ainakin jotain vitamiinejakin:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

saat ison vuoallisen 5 eurolla.

Mutta moneksi päiväksi ja vieläpä 3 hengelle?

Yritä myydä jotain, jotta saisit muutaman euron ruokarahaa. Ja seuraavalle kuukaudelle laadi budjetti. Lasten syöminen on etusijalla.

Pussi herneitä maksaa 0,65e, lisäksi sipulia, halpaa jauhelihaa paketti. Siitä tulee n. 2-2½ litraa keittoa, josta syö useamman kerran.Puurot on halpoja ja täyttäviä, kaurapuuroon en itse ainakaan kyllästy ikinä. Kilon paketti n. euron..

Lainaus:

eihän tollasta makaroonilaatikkoa pysty syömää missä ei oo jauhelihaa :D ikinä kuullukkaa :D


Lihaton makaronilaatikko on juhlaruokaa jossain päin Suomea..

Hernekeittoa 0,65€ (riittää kolmelle)

Makaroonilaatikko, ilman jauhelihaa veteen tehtynä, joten muutama kananmuna. Lisukkeeksi voisit kananmunista tehdä lettuja, joten varmaan jauhoja löytyy ja maitoa (maito 1€)

Nakkikeittoa (nakit 0,95€, pakkaste kasviksia 0,40€, peunoita)Osta vaikka hiiva ja sämpyläjauhoja ja tee itse sämpylöitä (sämpyläjauho on jo kyllä muutaman euron. Mutta tällä listalla jo elää melkein viikon. Terveellisyys on kaukana mutta ainakin saa mahan täyteen halvalla.

2kg halvimpia vehnäjauhoja 0,8e

1 hiiva 0,2eTee sämpylää:

5dl vettä, 50g hiivaa, 1-2tl suolaa, loraus öljyä/hiukan rasvaa, 10-12dl jauhoja. Kohota hyvin ja paista.1pss makaroonia 0,2e

1 maito 0.9e

porkkanoita 0,5e

6munaa 1eMakarooniporkkanalaatikko: keitä makaroonit, raasta porkkanat, tee munamaito 7dl maitoa + 3munaa ja kaada päälle. Sekaan maustetta jos löytyy.1kg kaurahiutaleita 1e

Keitä veteen kaurapuuroa.Syökää aamulla puuroa, ruoka-aikoina makaroonilaatikkoa, välipalaksi leipää. Yli jäävät kolme munaa voi paistaa leivänpäällisiksi ja porkkanoiden jämistä saatte porkkanaraastetta.Jäljelle jäi 40senttiä. Sillä voi ostaa uutta perunaa joka on hyvää sellaisenaan ilman mitään särvintä.

osta-

perunoita, kaalia, lihalientä ja lenkkimakkaraa- esim. iso keitto, jota syödään 3 pv onnistuutai kanamunia ja jauhelihaa ja makaroonia

- esim.makaroonilaatikkoa voi syödä 3 pv

------------leipäjonoakin ehdotanleiväksi näkkipeipää ja puuroksi kaurapuuroia aamuin illoin

-maidon tilalle vettä ja mehua

(maitopulverimaitokin on kallista)

laita kirje hallitukselle, jos jaksat

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat