Seuraa 

Eli tahdomme pojalle kauniin nimen, mutta ei kumminkaan mitään supi suomalaista " Mattia" . Apua tarvitaan!!

Olemme kyllä miettineet, että Nicky olisi kaunis nimi.. joten mielipiteitä haluaisin!! kiitos etukäteen!!

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Daniel Eino Mikael

Daniel Eino Iisak

Daniel Eino Oliver

Daniel Eino Ilari

Daniel Eino TopiasDaniel Iisak Mikael

Daniel Rene Iisak(ki)

Daniel Iisak Alarik

Daniel Iisak Sebastian

Daniel Sasu Iisak(ki)

muistan veljeni koulukaverin jonka nimi oli Niki Pekka. Minusta tuo Niki ainakin on kiva nimi :) ja noin kirjoitettuna sopii mummujen ja vaarienkin suuhun ;)

Niin olen lukenut teidän mielipiteitä Nicky nimestä ja olemme alkaneet miettiä uusia nimiä, yksi olisi Daniel, joka onmeidän kummankin mieleen,mutta toiset nimet hakusessa.. miehen toinen nimion Mikael, muita isopapan Iisak ja toisen papan Eino voisivat olla käytettävissä toisena nimenä,mut ei kutsumanimenä. Mut asettelu vaikeaa, tietenkin uusiakin ehdotuksia otetaan vastaan.

Noista teidän ehdotuksista Nico on serkunnimi ja Nicholas aika lähellä tuota. Niklas ei ollut miehen mieleen, eikä oikein nuo muutkaan miellyttäneet. Nyt pyydän taas teidän apua!!

Minustakaan Nicky ei sovi Suomeen ollenkaan, mutta Daniel puolestaan sopii ja on muutenkin hieno nimi. Äänestän siis Danielia, joka on yksi omista suosikeistani. Daniel Iisak olisi jo sellaisenaan kiva yhdistelmä, mutta voi siihen perään lisätä vielä kolmannenkin pidemmän nimen. Esim. Daniel Iisak Anttoni.

Nickyn ystävä. Nicky on lempinimi, lyhenne. Kaunis ja ei-suomalainen olisi esim. Nicholas (josta Nickykin on lähtöisin - Nicky voisi olla sitten se kutsumanimi).Ehdolle myös Nimrod, Nikanor.

myös Jerry ja Jimmy ovat kivoja , mutta lausuttuna suomalaisittain ihan J:llä ja y:llä.... siis jos y-loppuisuus maistuu...myös muita kivoja pojan nimiä ovat: Julius, Peik, Petrus, Kaijus, Miiro, Remi, Vinski, Nuutti, Nooa ja Saska

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat