Vierailija

Sairasta tämäkin. Tunnen itseni jatkuvasti köyhäksi, vaikka tileillä on yli 11 000 E käteistä. Kauhistelen maidon, leivan ja jugurtin hintoja, kaikesta muusta puhumattakaan.

Kommentit (6)

vihdoin saaneet tilille säästöön juuri sen vuoksi, että olemme kuin ap. Lisäksi asumme edullisessa asunnossa halvalla alueella ja autokaan ei ole kummoinen. (Pitkään meillä ei ollut autoa ollenkaan.)Tarkkailemme hintoja emmekä raaski ostaa monia asioita, joita haluaisimme. Tiedän, että jos näin emme tekisi, meillä ei olisi noita rahoja säästössä. Tosin nyt se mahdollistaa sen, että kun tarvitsemme jotain kalliimpaa, vaikka uuden pesukoneen, pystymme hankkimaan sen kummemmin miettimättä. Ja voimme ostaa tarvittaessa laadukasta ja mieleistä, jotta tavara ei heti hajoa ja olemme itse siihen tyytyväisiä pitkään.Mutta toisaalta kaikkea ei halua tuhlata, kun tietää, kuinka sen hankkiminen on vaatinut vaivaa ja kuinka nopeasti sen saisi kulutettua ilman, että se edes parantaisi elämänlaatuamme paljonkaan. Hätävarasäästöt sen sijaan parantavat elämänlaatua paljonkin, kun tietää, ettei jokainen ylimääräinen rahanmeno sekoita taloutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

rahaa kerääntyy tilille tuhansia euroja, koska en ikinä raaski ostaa mitään (on niin kallista). Joskus pakotan itseni ostamaan vaikka jonkun vaatteen, mutta se kirpaisee... Kaupassa valitsen aina halvinta merkkiä jne.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat