Vierailija

Onko kellään muulla sellaista ongelmaa, että menkkojen aikaan alapää ärtyy ja muuttuu kutisevaksi ja punoittavaksi? Erilaisilla salvoilla saan aina rauhoittumaan, mutta sitten alkaakin taas menkat ja sama vaiva uusiutuu. En tiiä onko jotain yliherkkyyttä siteille vai hiivaa vai mitä, mutta onko muilla tällaista ja miten ootte saaneet paranemaan?

Kommentit (12)

Koita joku kerta käyttää niin tymäköitä tamponeja tai vaihda niin usein, ettet tarvi sidettä. Siitä huomaat, johtuuko vaiva siteistä.

Nehän on niin muovisia, että varsinkin talvella paksuissa vaatteissa aiheuttaa aika epämiellyttävän olon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaikka onhan siinä se riski että kierukan langat takertuvat tamponiin ja sitä pois vetäessä kiskaisee pois myös kierukan. Koitin kuitenkin olla laittamatta tamponia niin syvälle.

niin valitse paksuja siteitä, siis EI niitä " ohuen ohuita" Alwaysseja/Libressejä tmv. vaan paksuja Vuokkoset tmv. siteitä (noin sentin paksuisia). Mitä paksumpi side on, sitä kauempana ihosta se muoviosa on, ja ylipäätään materiaali on ihoystävällisempää kun nämä hautovat muoviläpyskät.Ihan totta, siteet eivät ole mitenkään " terveellisiä" , sillä kuinka moni pitäisi menkkoja vastaavan ajan joka kuukausi muovipussia alapäätään hautomassa...?

herkemmäksi jostain syystä ja pyöräily ym. hinkkaus aiheuttaa noita arkoja kohtia ja joskus jopa rakkuloita. Myös alushousujen saumojen kanssa pitää olla tarkkana.Vika taitaa silti olla enemmänkin pyörässä kun satula on himpun liian korkealla enkä saa aikaiseksi laskettua sitä.

Ap, mulla kutisi aina ja kirveli kun käytin niitä ohuita hautovia kuten libresse/allways. Vaihdoin paksumpiin ja muihin merkkeihin, ei kutia enää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat