Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Aikaisinpa jouduimme nimeä pohdiskelemaan, emme ajatelleetkaan, että neuvolan lomakkeissa sitä kysellään jo raskausaikana.

Olemme mieheni kanssa samoilla linjoilla tytön nimestä periaatteessa, mutta käytännössä kuitenkin eri mieltä. Nimi saisi olla jotensakin " tomera" , siis ei mikään hissukkanimi (esim. Hilja) eikä 80-90-lukulainen (Jennit, Jessicat ja Hennat -yäk). Nimen pitäisi myös olla suomalainen tai suomalaiseksi mielletty (ei esim. Neela tai Charlotta), ns. " oikea nimi" . Toisia nimiä on riittävästi (Loviisa ehdoton ykkönen, muita hyviä mm. Matleena), mutta tuo etunimi onkin haasteellisempi (siis nuo toiset nimet ei ole kuitenkaan etunimiä).Itse pitäisin nimistä Liina, Selma, Valma, Elma, Saima, Alli, Martta, Siiri jne. mutta mies ei sulata noita. Miina ja Kerttu olisivat myös hyviä, mutta löytyvät jo lähipiiristä.

Olisiko ideoita?Jos vielä auttaa, niin pojalle olemme keksineet monta hyvää nimeä: Aapo, Eero, Tuomas, Niilo, Topi, Paavo, Onni, Eeli.

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Selma, Valma, Saima, Martta, Elma... Mahdottoman kauniita ja tosiaankin tomeria nimiä :) Edelläkin on jo tullut hyviä ehdotuksia, mutta lisään vielä:Helka

Inkeri

Sylvi

Tekla

Elli

Eetla/Eedla

Tytti

Onerva

Anselma

Ottilia

Viviikka

Valpuri

Esteri

Tilda/Matilda

VilhelmiinaMitä mieltä näistä?

Meidän neidillä se oli " käytössä" ennen kuin sai ihan oikeen nimen käyttöön ja päivittäin oon sanonut, että Justiina neidistä ois pitänyt tulla ihan oikeesti..on niin tomeran tytön elkeen ;o)!!Mutta kokeillaas muutamaa muutakin vielä:Riitu

Riina

Saga

Veera

Liinu

Manta

Sirkku

Saimi

Saara

Reetta

Kreetta

Hertta

Bertta

Vuokko

Miitta

Maikki

Ruusa

Peppi

Lotta

Hmm, arvovaltainen raati kokoontui ja raakkasi molempien puolesta siedettäviksi:

Saimi

Reetta

Ruusa

Meeri Matleena olisi minusta hieno, mutta mies ei lämmennyt.Niin, yhdysnimeä emme halua (jäi aiemmin sanomatta).

Eeva ja Liisa olisivat hyviä nimiä, mutta ne löytyvät mummoista, joten niitä ei voi (harmi vaan!) käyttää. Ärsyttää, kun niin monta kaunista nimeä on pannassa (nimi on läheisellä sukulaisella tai kaverin lapsella tai tutun kuolleella lapsella tms.).Lisää ehdotuksia otetaan edelleen ilolla vastaan! :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat