Vierailija

Poikamme siis ympärileikataan ensi viikolla ja järjestämme sen jälkeen juhlan kotona. Mitä pikkusyömistä voisi tarjoilla? Olisiko voileipäkakku hyvä tarjottava? Juhliin on tulossa niin muslimeja kuin kristittyjäkin.

Sivut

Kommentit (90)

Ohjelmassa : -tervetulomaljat ja vapaata seurustelua.

-leikataan, ilman puudutusta tietenkin, meidän

nuorimmaiselta palanen pois sukupuolielimistä.

-ihastellaan lapsen huutoa (herttaista, huutaa henkensä

hädässä,) kun äiti ja isä pahoinpitelevät häntä.

-nautitaan kahvia, minttuteetä ja leivonnaisia

Sydämellisesti tervetuloa!!VANKILAAN JOUTAISITTE KOKO PORUKKA, teepäs sama jollekin vastaantulijalle, niin joutuisitkin, mutta vanhemmillako on joku oikeus paloitella lapsiaan??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


karjalanpiirakkaa ja munavoita, ehkä voileipäkakkua (esim. kasvis, kala, kunhan ei possua), kermakakku tms., pikkuleipiä.Tuskin kovin monimutkaista kannattaa laittaa, yleensä pikkusuolainen (pasteijat, piirakat jne.) menee tosi hyvin kaupaksi :) Miten ois juusto-paprikasarvet? Helppoja tehdä ja tosi hyviä ;)

Ainoa järkevä syy ympärileikkauseen on liian ahdas esinahka. Tyttöjen ympärileikkauselle ei ole olemassa mitään hyväksyttäviä perusteluita. Piste.

Vierailija:

Lainaus:


Sitä paitsi poikien ympärileikkaukselle on hyvät perusteet. Puhtaus sekä ympärileikattujen vaimoilla esiintyy vähemmän kohdunkaulansyöpää kuin ympärileikkaamattomien vaimoilla. Samoin esim. hiv tarttuu huonommin ympärileikattuun kuin ympärileikkaamattomaan.t. ap
Ai HIV tarttuu huonommin ???? *Reps* Tökkiikö poikasi tulevaisuudessa toisen narkkarin suoneen munallaan ????

Kuule nyt, hiv tarttuu myös likaisten neulojen välityksellä ja ympärileikkauksella ei ole mitään suojaa.

Vai miten perustelet noi kehitysmaiden hiv tartunnat ?

Siellähän ympärileikataan kaikki.

Eihän se kaikkea tarrttumista estä, mutta ei kai tässä niin ole väitettykään!Vierailija:

Lainaus:


Miten toi toimii suonen sisäisten huumeiden käyttäjillä ?

Takertuuko siinäkin se hiv esinahkaan ?

Tarkoitus lienee " sivistää" av-mammoja, kertoa kuinka kehittyneitä monet arabimaat ovat ja muslimit ystävälllisiä ja normaalia porukkaa (mikä on siis ihan totta) .Tällä ketjulla tarkoitus opettaa av-mammoille, että ympärileikkaus on ihan oikeasti hyvä tapa ja sitä harjoitetaan myös kristittyjen keskuudessa (ja juutalaisten tietysti).Ärsyttää vaan, kun pitää naamioida ne niin nokkelasti tällaisiksi ketjuiksi. No toivottavasti ap onnistuu muiden " sivistämisessä" .Ja minulla ei siis ole mitään muslimeita (eikä poikien ympärileikkaustakaan) vastaan, tällaiset provosoivat ketjut vaan ärsyttävät. Mutta jos aloitus ilmestyy moku-puolelle niin todennäköisesti ap on ihan tosissaan kyselemässä neuvoja.

joissa naisia ympärileikataan! Aika monella afrikkalainen jolla on HIV/aids on ihan 0-3 lapsen äiti ja ympärileikkaamaton.Vierailija:

Lainaus:


Tajuatteko, millaista seksuaaliterveys on esim. monissa köyhemmissä Afrikan maissa? Naisilla krooninen, massiivinen alapään tulehdus parantumattomien ympärileikkaus/synnytysvaurioiden ja sukupuolitautien takia jne. Käytännössä ukot naivat aina avointa haavaa, josta kyllä taudit leviää. Ympärileikkaamattomalla miehellä on ehkä sitten tosiaan vähän pienempi riski saada itse haavoja/saada sitä naisen kudostöhnää esinahkansa alle hautumaan.Noin länsimaisissa oloissa HIV-riskiä voi parhaiten vähentää ihan niillä virallisilla ohjeilla. Kondomi käyttöön satunnaisissa suhteissa, ei jaeta neuloja jne.

en usko siitä on juuri hyötyä kelleen, voipa olla että sivistäminen kolhataa kiveen. En muutenkaan alkais millään palstoilla kyseleen neuvoja kun niitä saa muutenkin.

Sitäpaitti eiks se ole ihan sama oikeesti että mitä muut ajattelee muslimien tavoista ym. jokainen elää tyylillään. Pakko ei tartte olla aina samaa mieltä joka asiassa ja koskaan ei tule aikaa jolloinka ihmiset hyväksyisivät toistensa erilaisuuden, siksihän nämä sodatkin syttyy. Joten miksi ap vaivautua?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat