Seuraa 

Hei!

Pidättekö talvella lapsella pitkähihaisen puseron alla t-paitaa? Olen ihan ihmeissäni kun bodyt täytyy jättää pottaharjoittelun takia pois. Tähän asti sisävaatteena on ollut talvellakin vain pitkähihainen body (ja housut :) ). Jos on laittanut t-paidan ja sen päälle pitkähihaisen puseron niin lapselle on tullut tosi kuuma. Mutta nyt siis bodyista täytyy luopua.

Eikö pelkkä pitkähihainen "päällyspusero" ole epämukava päällä? Saumat hankaa ym? Onko tämänikäisille jotain ohuita hihattomia aluspaitoja?

Ja napa tietysti vilkkuu aina kun lasta nostaa :( kun on kyseessä pitkä ja hoikka kaveri. Bodyn kanssa ei ollut sitäkään ongelmaa. Ne päällyspuseroksi tarkoitetut puserot tuppaavat olemaan niin leveitäkin että pyörivät meidän laihelin päällä.

Antakaa neuvoja, pliis!

Kommentit (2)

ympäri vuoden niin lämmintä, että ihan hyvin pärjää t-paidalla tai jopa hihattomalla aluspaidalla. Aluspaitoja on kyllä lapsillekin myynnissä. Lisäksi sisähousut tai hame (lyhyt) tai usein tytöt tykkää pitää lyhythihaisia mekkoja. Sukkia ei pahemmin sisällä pidetä, kivempi viipottaa paljain jaloin.Tiip

ja bodyt jäi käytöstä jo alle vuoden ikäisenä kun alkoi kävellä ja saamaan aikaan käydä myös potalla. Päälys paitoja on olemassa ihan samanlaisesta trikoostaja samanlaisin saumoin kuin bodejakin, joten eivä ole sen kummenpia päällä. Meillä ei ole käytetty minkään paidan alla aluspaitaa, vaikka muutama niitä kaapissa onkin. Yksi esim. Name it, pari h&M:n hihatonta Disneyä ym. koot 86- Eli niitä löytyy kyllä kaupoista, mutta jos lapsesi on muutenkin kuuma kalle tuskin kannattaa enää aluspaitaa lisälämmikkeeksi laittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat