Seuraa 

Onko muilla sanaa ongelmaa?

Miten saan samantapasta ku purkkiruat?

Kommentit (3)

Sama vika meillä =(

Millä teette kastikkeen ruokiin? Ihanko ruskeaa kastiketta, Maizenaa vai mitä?

Sitä soossiahan on paljon noissa kaupan ruoissa ja luulen et se on yks mikä tökkii. Jauhelihakastiketta oon pari kertaa saanu pojalle syötettyä, mut ei kai tota ruskeata kastikettakaan nyt joka päivä voi syödä kun on kuitenki aika epäterveellistä?Lisää vinkkejä otetaan mielellään vastaan myös tänne!!!

Meillä oli sama juttu jossain vaiheessa. Sitten kokeilin tarjota keittoruokia ja ne maistuivat neidille. Tein kalakeittoa pakasteseitistä ja pakastelohikuutioista, jauhelihakeittoa, lihakeittoa, nakkikeittoa jne. Maustanut olen jonkin verran esim. liemikuutioilla, tillillä, laakerinlehdillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä oli jossain vaiheessa samanlaista.. Poika ei suostunu syömään oma tekemää ruokaa.. sitten yks kerta se jäi hiuka " löysäksi" ja oli sen näköistä, kuin siihen olisi kaadettu liisteriä päälle (lue: kastike :))

Tätä meni hyvällä ruokahalulla.. JA näin olen sen jälkeenkin tehnyt, eli jättänyt löysemmäksi, sekoittanut kastiketta joukkoon ja hiukan muussannut sitä.. Hyvin passaa..Kokeile, onnea yritykseen... :D

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat