Vierailija

Opiskelen pääaineena psykologiaa Helsingissä, sopisiko sivuaineeksi kasvatustiede? Millaista kasvatustiede on, olen kuullut että aika helppoa. Ne, joilla on tällainen yhdistelmä, oletteko tykänneet?Mitä muita sivuaineita suosittelisitte?

Kommentit (4)

kasvatustiede on käytännönläheisempi tiede, eikä sen tieteellisyys ole samaa luokkaa monen muun aineen kanssa. Kasvatustieteen opiskelu on ollut kannattavaa, mikäli se tuottaa osaamista, ei vain akateemista vaan myös käytännöllistä.Kasvatustiede voi olla hyvä valinta myös sen vuoksi, että voit saada opettajan pätevyyden

jos on niin valitsisin sivuaineet sen mukaan. Muuten kiinnostuksen mukaan. Minä luin vähän kaikkea, 90-luvulla tarvinnut vielä olla sivuainekokonaisuutta. On ainakin hyvä yleissivistys ja siitä on ollut työssäni hyötyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tentteihin ei tarvinnut edes lukea päästäkseen läpi. En jaksanut jatkaa sen pidemmälle, ehkä myöhemmin olisi tullut mielenkiintoisempaa asiaa.Mikä sua kiinnostaaää?Opiskelukavereideni sivuaineita oli yhteiskuntatieteistä filosofiaa, sosiaalityötä, valtiotiedettä, sosiologiaa, lääkiksen kursseja psykiatriasta neurologiaan, kasvatustiedettä, erityispedagogiikkaa, kieliä, kauppakorkean kursseja yms.Jos sulla on joku suuntautumisvaihtoehto psykologina mielessä niin etsi jotain sitä tukevaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat