Vierailija

Ja jättää vauvan synnärille tai lapsivuodeosastolle ilman hoitoa?

Sivut

Kommentit (40)

jos kuvittelet että toi on "hyvää" elämää.. okei tajuan, jos sulle on todella syntymässä vaikeasti vammainen lapsi niin toki sun täytyy hankkia apua, mahdollisesti et voi yksinhuoltajana lasta pitääkään, mutta ei kukaan järjissään oleva vaan jätä lasta laitokselle vaan sä otat NYT yhteyttä lastensuojeluun ja järjestät asiasi..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos tämä lapsi ylipäänsä syntyy. Isälle en kyllä hänen isyyttään mainosta, ainakaan jos päätän abortin tehdä. Ja miksi kaksi vapaata ihmistä ei saisi päätyä samaan sänkyyn? Ja kai sitä saa alkoholiakin nauttia vaikka seksiä onkin harrastanut?

Lainaus:

kotiini on pakko vauva tuoda. Haluan nukkua yöni enkä pelätä että vauva saa jonkun kouristus-epilepsiakohtauksen tai on muuten kuolemanvaarassa ilman valvontaa. Laitokseen tälläinen lapsi kuuluu, eikä kenenkään kotiin. Mun pitää jaksaa olla hyvänä äitinä esikoiselle.
Niin on varmasti kaikkien teidän etu, että joku muu hoitaa teidän pienimmän lapsen!!! Toivottavasti pääsee rakastavaan perhekotiin!

vauva otetaan laitetaan sijaiskotiin odottamaan adoptiota. Ei ole vaikeeta.

Ei sun ole pakko sitä ottaa kotiin, mutta et voi jättää salaa sinne.

ja saa tehdä abortin, ja saa antaa lapsen adoptioon, eihän tässä ollut kyse siitä, ettei niin saisi tehdä, vaan siitä, mitä meinaat tehdä raskautesi kanssa, muuta kuin trollata

abortin kun teet, niin et joudu mihinkään seurantaan.

vammaista lasta ei kukaan adoptoi. puheet ja teot on eri asia.

toinen vaihtoehto on synnyttää lapsi ja sairaalassa osaavat kyllä hoitaa asian. pääset puhumaan sosiaalityöntekijän kanssa ja lapsi voidaan sijoittaa perhekotiin.

jälkimmäistä en näe vaihtoehtoa, vaan abortti sinun tapauksessani hyvä vaihtoehto.

mikäli lapsella vaikea vamma, niin yleensä tarvitsevat hoitoa öisinkin.

mikäli vamma lievempi, niin lapsi ei tarvitse öisin hoitoa.

yksinhuoltajana en synnyttäis vammaista lasta.

t. äiti jolla keskivaikeasti kehitysvammainen lapsi.

Tarvitset apua, vammaisjärjestöistä löytyy tietoa ja vertaistukea.Osa vastuullista vanhemmuutta on osata ottaa tarjottua apua vastaan.Voimia.4

Tällöin allekirjoitat asian ja lapsi viedään sairaalsta suoraan johonkin laitokseen. Muutaman kuukauden harkinta-ajan jälkeen sitten teet lopullisen päätöksen lapsen luovuttamisesta pois.

Toivon tosiaan että sun tuleva kaakonen selviäisi ja sä joutaisit jonnekki laitokseen, ei oo sulla kaikki kotona kyl, toivon todellakin että se Esikoises otettaisiin kans pois sulta!

Onko ultrassa havaittu jotain selkeitä poikkeavuuksia vai mistä olet varma, että lapsi on vaikeasti vammainen?T. vaikeasti kehitysvammaisen lapsen äiti

huomauttaisin vaan että luulisi sinun yhden lapsen äitinä jo tietävän ettei pienen vauvan kanssa muutenkaan nukuta öitä.Lainaus:

Haluan nukkua yöni enkä pelätä että vauva saa jonkun kouristus-epilepsiakohtauksen tai on muuten kuolemanvaarassa ilman valvontaa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat