Vierailija

...ja parisuhde, jossa lapsia. olen tajunnut, etten ole itsenäistynyt tarpeeksi ennen suhteeseen astumista. nyt sitten ahdistaa ja ahdistaa koko ajan. tekee mieli sanoa kaikkeen EI, eikä ihmekään kun en sitä ole koskaan osannut ennen sanoa. tekee mieli paiskoa ovia, ei huvita miehen kosketus... sitten kun lipsahdan takaisin samoille raiteille, eli näennäiseen läheisyyteen (ja epäitsenäiseen käytökseen), en osaa/jaksa ottaa vastuuta mistään, enkä selviä ilman miestäni. ja sitten taas kun koitan itsenäistyä, mies tuntuu vieraalta ja ahdistavalta...tottahan se on, että tervettä ja kypsää ihmissuhdetta on vaikea aloittaa, ellei ole itsenäinen ensin. ja hankalahan tässä on itsenäistyä, kun on jo suhteessa kiinni!miten siis itsenäistyä ilman uhkaa, että ero olisi väistämätön? keskustelussa on pinnalla tämä miehen kanssa, joten välimme eivät ole aivan kamalat, ja kyllä hän ymmärtää lapsellisen käytökseni, myös sen, etten halua suudella/vilkaista häntä, kun hän lähtee reissuun muutamaksi päiväksi... jos sen tekisin, masentuisin (eroahdistus)

Kommentit (9)

Hanki omia " juttuja" , harrastus, ystäviä. Mutta silti on tietysti hyvä olla myös yhteistä puuhasteltavaa. Mielestäni nainen tekee pahan erehdyksen, jos elää pelkästään miehensä kautta, koska milloinkaan ei voi tietää, miten elämä kuljettaa ...

kyllähän parisuhteessakin voit olla itsenäinen. Sulla voi olla oma työ, omia ystäviä, omia harrastuksia ja menoja. Ainoa, mitä keksin, mitä sulla ei voisi olla johonkin sinkkuna elävään verrattuna, on muita miehiä. Ja jos sun miehesi on kutakuinkin kiva ja kunnollinen, ei se edes aina vaihtamalla parane. Ehkä voisit jutella asiasta miehesi kanssa, tai ystäviesi kanssa, ja selvittää, mikä se on mikä kiikastaa ja mitä todella haluat. Ethän enää ihan itsenäistä elämää voi saadakaan, kun teillä on kuitenkin lapsia. Ja pitäähän toki ajatella lapsiakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onko sinulla mahdollisuutta olla jossakin pari viikkoa ihan yksin tai lasten kanssa, niin että saat mahdollisuuden harjoitella itsenäistä olemista? Jos ei ole, voisitko aloitaa jonkun koulutuksen tai kurssin, jossa olet ihan itseksesi ja teet asioita ihan itse?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat