Vierailija

Kommentit (7)

Muutamana viikonloppuna mm. makaili alasti hänen nurkissaan. Ei voinut käyttää kaveriani kaupassa, vaikkei hänellä ollut autoa. Mitä lie tumputteli nurkissa sillä välillä. Ruokapöytään kyllä jaksoi raahautua. Viina maistui. Hyi hitto. Etova tyyppi. Ja naisia oli siellä ja täällä ja kaikkea muutakin kivaa paljastui.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muutamat ovat olleet vain vailla seksiä, epätoivoisia jotka hakevat ms suomea, yksi valehteli ikänsä täysin ja yksi ei saanut suorastaan edes mailitse " sanaa suustaan" (hyvännäköinen ja vieläkin roikkuu palstoilla..)En aio enää käyttää deittisivustoja.

Sen ilmoitukset oli piristävällä tavalla erilaisia. Vaihdeltiin muutama meili, vaikutti ihan lupaavalta ja aattelin että vois vaikka tavata. Sitten onnekseni menin taas deittipalstalle ja kas, siellä tämä sama tyyppi suoltaa ilmoituksia, jotka on toinen toistaan omituisempia, vimmaisempia, suorastaan mielisairaan oloisia. Ihan tuli mieleen sellainen, että mitä pidemmälle meidän kirjeenvaihto meni, sitä hullummiksi muuttui jutut. Olin varmaan eka joka sille vastasi tosissaan tai jotain :(, ehkä sitä rupesi ahdistamaan ajatus tapaamisesta. Noh, onneksi ei koskaan edennyt tapaamisen asteelle, ties mikä hullu se olis ollu.

kävin sinkkuaikoina varmaan ainakin kymmenillä deitti treffeillä. Kaikki oli periaatteessa ok. Joidenkin kanssa tapaaminen jäi siihen yhteen kertaan. Joidenkin kanssa tavattiin parikin kertaa ja joistakin tuli fuckbudeja.Hauskoja muistoja jäi kiikkustuolissa muisteltavaksi.Aviomieheni löysin kuitenkin harrastuksesta. Mutta tunnen ihmisiä jotka ovat tavanneet deitti netissä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat