Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Itselläni nyt kolme lasta,kaikilla kaksi vuott ikäeroa. nyt haaveissa neljäs,kuopuksella on ikää kohta 2-vuotta,joten vauvakuume viipyi tällä kertaa puoli vuotta pidempään kuin normaalisti.

Onko tämä jatkuva kierre,onko kokemuksia?

Osaanko ikinä lopettaa? mies ei tosin ole ollut suostuvainen neljänteen,joten voi olla että haaveeksi jää. Mutta miten opin elämään vauvakuumeeni kanssa kuitenkaan saamatta lasta? tuntuu välillä kuin tulisi hulluksi. Ja mies saa syyt niskoilleen siitä että ei suostu....! ja miksi mahdan ylipäänsä edes haluta lisää,yksi joudun ne lapset kuitenkin hoitamaan kuten tähänkin asti...vaikka eipä ole pahemmin haitannutkaan.

Kohtalontovereita/neuvoja????

Kommentit (7)

aina vaan uusia? Eikö ajatus elämän helpottumisesta ja oman ajan lisääntymisestä lapsen/lasten kasvamisen myötä houkuttele yhtään, kun aina pitää haikailla alusta aloittamisen perään? Kyselen ihan vilpittömällä mielellä, sillä en tosiaankaan itse ole koskaan kuumeillut ja vaikka tuo ainokainen äärettömän rakas ja ihana onkin (ja vauvana oli " helppo" , nukkui yöt läpeensä 6 vkon ikäisestä alkaen), ei ajatus rumban aloittamisesta alusta houkuttele yhtään. Toisaalta kuitenkin painaa mieltä se, että lapsemme voi joskus isompana olla katkera, kun ei ole saanut sisaruksia ja sen takia tuntuu siltä, että se vauvakuume pitäisi jostain itselleenkin napata...:/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kolmas lapsi siis tulossa. voisi kuvitella että oltas hanskat lyöty jos tiskiin useiden keskenmenojen ja tosi vaikeiden raskauksien takia, mutta ei vielä.tosin on päätetty että tämä kun on syntynyt niin se on sterilisaation paikka.siskoni oli samanlainen. nyt odottaa kyllä mummoksituloa. pitää varmaan koittaa keksiä joku muu intoilun aihe. vaikka biologistahan se on... ehkäpä kaverit tekee vielä paljon pieniä ja voisi niitä tarjoutua hoitamaan.

toisilla ilmeisesti kyseistä vaivaa,eli vauvakuumetta ei ole koskaan ja vauvat ' hankitaan' järkisyistä. Toisilla,kuten myös minulla,on ihan pienestä lapsesta saakka ollut mieletön hoivaamisvietti ja hoidin serkkuvauvoja jo kolme-neljävuotiaana..

Te joilla vauvakuumetta ei ole selviätte todennäköisesti helpommalla, tosin voisihan sen toisen vauvan tehdä ensimmäisen lapsen ' pariksi' . Vauvakuumetta ei siis kaupan tiskiltä löydy..

Yli kolmesta lapsesta tulee jo aikamoisia logistiikkahaasteita, pitää hankkia tila-autoa ellei suorastaan pikkubussia ja asunnon pitää olla riittävän iso jne. Minulle riittää järjellä ajatellen tämä yksi lapsi, vaikka tietenkin haluaisin useamman.Ajattele ihmisiä, joilla ei ole yhtään lasta vaikka kuinka haluaisivat... eikö kolme ole tosiaankaan riittävästi?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat