Vierailija

Ennen pystyttiin keskustelemaan ihan mistä vaan asiasta ja hänellä oli laaja-alaisia mielipiteitä. Nyt hän on tullut mustavalkoiseksi ja " kaikkitietäväksi" varsinkin lastenkasvatuksessa. Ei näe enää mitään vivahde-eroja. Miten voisin sanoa tämän hänelle vai annanko olla vaan ja siirryn takavasemmalle ystävyydestämme?

Kommentit (7)

Itse taas en koskaan aiemmin elämässäni ole ollut (omasta mielestäni) niin suvaitsevainen, avarakatseinen, laaja-alainen ja keskustelutaitoinen kuin miksi olen nyt kotivuosieni (lähes 4) aikana kehittynyt. Minulla siis myös akateeminen tutkinto ajalta ennen kotivuosia. Voi tietysti omalla kohdallani johtua ihan iänkin karttumisesta ja tottakai asiaan vaikuttaa se mitä harrastaa ja miten itseään kehittää ja missä piireissä liikkuu. Kyllä minunkin puheenaiheet enimmäkseen pyörii lapsiin liittyvissä asioissa mutta en koe olevani niissäkään asioissa mustavalkoinen (vaikka täällä palstalla joskus pyörinkin....) :-)Tuskin voit paljoa muuttaa ystävääsi. Tai jos välinne ovat avoimet ja läheiset, ehkä voit asiasta jotenkin vihjaista. Kuinka vanha hänen nuorimmainen on? Usein raskaana olevat ja vauvojen äidit ovat aika rasittavaa seuraa, hormonit kai jotenkin herkistävät ja vievät suhteellisuudentajun? ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sitten kun jäin äitiyslomalle, niin lehdet piti alkaa lukemaan kotona. Ja voi hyvä ihme sitä sanomisen määrää, kun äiti käyttää osan päivästään lehden lukemiseen! Voisihan äiti vaikka siivota ja tiskata koko päivän toisella kädellä, kun toisella tuudittelee lapsosia!! Mutta kun jotain lehteä pitää lukea...Jos en olisi tuon asian kanssa itsepäinen, niin en lukisi lehtiä enää lainkaan. Sen myötä en kykenisi keskustelemaan mistään ajankohtaisista asioista enkä muodostamaan muutenkaan kovin avaria näkemyksiä. Varmasti olisin jonkun mielestä silloin tyhmistynýt.

Ei siis enää pitäisi olla mitään raskaushormonia.Miten naisista tuleekin sellaisia, että oman lapsen käytöksen perusteella tehdään tieteellisiä havaintoja yleensä koskien kaikkia lapsia maailmassa. Ja oma kasvatustapa on täydellinen ja muut eivät tiedä mitään.Mutta pahinta on se, että ajattelu on täysin kapea-alaista nykyisin kaikissa asioissa ja yleisesti muita paheksuvaa. Huoh.ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat