Vierailija

mietin että aloitanko maissinaksuista vai kuivasta leivästä? lapsi on puolivuotias, milloin hänelle voi antaa itse syötävää ruokaa?

Kommentit (8)

Tykkäsi myös lussuttaa kylmää kurkkua, teki hyvää ikenille - kurkusta hampaiden myötä luovuttiin kun sai niin isoja paloja irti. Väinämöisen Palttoonnapit eli kuivatut ruisleipäpalat olivat alkuun myös kivoja imeskeltäviä, kunhan äiti otti leivän pois kun oli " puhki lussutettu" eli paloja alkoi pehmitessä irtoilemaan. Tomaattisuikaleet olivat myös kivoja imeskeltäviä.Nyt siis ikää 9 kk ja alhaalla kaksi hammasta. Mutustelee naksuja, riisikakkuja, vesimelonia, marjoja, tomaattia, ananasta, kesäkurpitsaa, paprikaa etc. etc.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Silloin saa maissinaksusta palan. Älä kuitenkaan anna liian isoja paloja, nielee liian suurina ja vaikka ne äkkiä sulaa limpeiksi, voi aikeuttaa kaomista. Meillä nyt 1v tyttö ja söi 7 kk ensimmäiset maissinaksut.Olimme pari viikkoa sitten Kuopiossa lomalla ja siellä annoimme Puijon majan ravintolassa ensimmäistä kertaa raastetta lautaselle. Söi hienosti, tosin osa raasteista oli lattialla. Yritimme siivota, mutta ihana henkilökunta kielsi siivoamasta, sanoi, että kyllä he siivoavat...Opettelua tämä on. Nyt pieni puurolusikka pysyy kädessä, mutta puuro on yleensä hiuksissa korvan takana :)* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat