Vierailija

Oletteko koskaan ajatelleet, miten viljanviljelijät säilyttävät jyvät, siis leipäviljan joka tuolla pelloilla nyt niin kauniina kullankeltaisena huojahtelee?



No ensinnäkin siellä kävelee kaikenmaailman ELÄIMIÄ pitkin peltoja ja kuseksii ja ruikkii ties minne. Ja ne kuivurit, huh huijaa, ihan valloillaan olevat jyvät kipataan traktorin peräkärrystä suoraan kaatokuiluun ja kävellään vielä jyvien päällä. Ohi menneet lakaistaan kylmästi myös kuiluun ja voi sitä pölyn määrää. Saattaapi sinne samassa livahtaa pieni hiirulaisenkin kakka. Ja linnut, ne vasta tykkääkin, kun jyvät on valmiissa kasassa, siitä vaan syömään ja kakkimaan (suoraan ruokapöytään). No kuitenkin tästä seksmelskasta tulee ruokaa: ihmisille, lehmille, sioille. Jotkut saavat nautittavansa suoraan jyvinä ja toiset taas leipänä, oluena tai ihan selvänä viinana. En kyllä ikinä enää syö leipää, sen raaka-aineisiin voi olla lintu tai hiiri kakkinut. En kyllä myöskään ikinä syö enää herneitä, palosta voi löytyä TOUKKA!! Kettu voi olla pissinyt juuri sen mustikan päälle, joka näyttää toooosi herkulliselta ja olet aikeissa pistellä marjan parempiin suihin. En myöskään syö perunoita (onkimatoja!!) Viinimarjatkin on vähän niin ja näin, hevosenkakkaa puskan juurella, sehän voi maistua!!

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat