Vierailija

Itselläni on,aivan mahdoton tapaus!!

en tosin haluaisi mitään sottapyttyäkään,mutta uskokaa,ei se siivoilijaan aina niin ihana ole. Tai siis,ei mun mies oikeastaan siivoa,haukkuu lähinnä sitä että minä en osaa siivota tarpeeksi hyvin!!

Oletko pyyhkinyt tuolta,entäs täältä...miksi et,miksi et? Hyi kun täällä on pölyä....etkö sä huomannut....jne...jne...!!!Itse siivoan omasta mielestäni niin hyvin kun kolmen lapsen äiti voi, kahden viikon välein kunnon siivous,kaikki peitot,tyynyt patjat ulos. Vuodevaatteiden vaihto. Mattot ulos,pölyjen pyyhkiminen hyllyiltä,listojen päältä ja missä sitä pölyä nyt yleensä on. Ovien ja listojen pyyhkiminen,lattian imurointi ja pesu. sohvatyynyt ulos,tamppaus. Vessojen,suihkun ja saunan pesu.Mutta kun en joka kerta siivoa kaappeja sisäpuoleltakin,niin sehän on katastrofi,mieheni mielestä...ELI OLEN SURKEA SIIVOOJA!!!!entäs muilla???

Kommentit (3)

Nalkuttaa koko ajan kun olen jättänyt astioita pöydälle jne. Sanoo ettei moiti minua vaan sitä mitä teen tai jätän tekemättä. Ja syyttää kun otan moitteet henkilökohtaisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat