Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sain keskenmenon ja eilen kolme cytoteciä, ei mitään. Tänään uudestaan kaksi, viisi tuntia sitten ja mitään ei tapahdu, eli siis kohdun pitäisi ruveta tyhjenemään, mutta kun ei. Kauanko tätä paskamaista pelleilyä tarvitsee jatkaa ennen kuin pääsen kaavintaan? Viikkoja oli seitsemän. Ja miksi se cytotec ei vaikuta????

Kommentit (13)

Eli neljä laitettiin ja viikot silloin 7+5. Katsopa googlella " raskaudenkeskeytys" , vaikka aihe onkin ilkeä niin samalla periaatteella tehdään :(Ja emätin on kyllä se paikka mihin ne kuuluu laittaa, kuka ne sulle laittoi peräsuoleen? Siis miksi? :Ot.8

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Soita ja kysy oisiko jo kaavinnan aika.

Ei se miehesi juuri pysty kotona sille asialle tekemään, muuta kuin viemään sinut tarvittaessa kiireesti tohtorin pakeille.

Soitin sinne vielä illalla ja kysyin, että meniköhän ne nyt ihan oikeaan reikään niin hoitaja kysyi joltain toiselta lääkäriltä, joka päivysti ja tämä oli myös sitä mieltä, että oikeaan osoitteeseen tässä tapauksessa meni. ap.

sanoa aikarajan milloin pitäisi vaikuttaa. Olet vaan tiukkana ja sanot että tämä käy hermon päälle (odottaminen) ja nyt pitää tehdä jotakin. Onnea matkaan! Ilmottele kuin kävi jos jaksat.

Eikä mulle sattunut ollenkaan, ei tuntunut missään! Verenvuotoa ja " klimppejä" tuli kyllä aika reilusti. Lääkkeen jälkeen pitää makoilla tunti ja sen jälkeen kävellä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat