Vierailija

Mitä mieltä olette käytännöllisyydestä?www. mittavakoti. fi/Mallisto/ 1_kerroksiset/Pohjapiirrossivut/ roosa140_pohja. htmlOmasta mielestä tilava ja huoneet sopivan käytännöllisissä paikoissa.

Kommentit (11)

Meillä on kaks tyttöä ja enempää ei tule. Kunha he mahtuvat sängyn ja koulupöydän kans huoneisiin niin kaikki hyvin.Takkahuoneen haluamme. Ja mies tarvitsee työhuoneen etätöiden vuoksi. Ja ei kodinkoneet näy olkkariin, ainakaan siinä talossa, jota kävimme katsomassa.Käytävätilaa ei ole liikaa, kunha sisustaa fiksusti. TOssahan se näyttää aula käytävältä, muttei luonnossa näytä kun sisustaa oikein.Iso pukuhuone meitä vähän ärsyttää, mutta pienennämme sitä ja teemme saunasta isomman.

Noi kaaret on kamalat. Muuten toiminnallisuudesta: mielestäni on aina plussaa jos keittiö on jotenkin yhteydessä oleskelutiloihin. Putkikeittiö on kaikkein tehokkain. Tuossa olet aina selin ikkunoihin, pitää voida katsella ulos keittiössä touhutessa. Keittiö jättimäinen olkkariin verrattuna, olkkarissa liian vähän seinäpintaa. Vähän väkisin väännetyn oloinen kaiken kaikkiaan...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Makuuhuoneet ovat pieniä ja hukkaneliöitä on runsaasti.Olohuone on hallimainen, keittiössä on turhaa käytävätilaa ja pukeutumistila isohko pieniin makuuhuoneisiin verrattuna.Ison pukeutumistilan jatkeena on todella pieni kylpyhuone?Mielestäni neliöt olisi kannattanut käyttää niin, ettei turhia käytävätiloja tulisi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat