Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tiedän, ettei sitä ole maksettu. Karhuja ei ole tullut yhtään kappaletta, eikä muullakaan tavalla kyselty perään.Onkohan unohtunut meidän lisäksi myös lähettäjältä? Mitähän tästä voi seurata?

Kommentit (12)

...että käyttäessäni koiraa eläinlääkärissä, maksoin vain osan laskusta.Koiralle tehtiin aikas kalliit toimenpiteet (tähystys, varjoainekuvaus, röntgen ja verikokeita + ruokavalion muutos ja ruokia lääkäristä) ja lasku oli markka-aikaan 6400 markkaa. Meinasin opiskelijana PYÖRTYÄ ja pyysin laskun tietenkin pienempiin osiin.Eläinlääkäriaseman vastaanottotäti jakoi laskun neljään osaan ja antoi ekan laskun mukaan sanoen, että loput tulee sitten postissa. Maksoin tuon ekan erän ja jäin tuskissani odottelemaan seuraavaa. Sitäpä ei sitten kuulunut, eikä ole tähän päivään mennessä tullut! Lasku jäi auki vuonna 1999, joten en usko laskua enää tulevan.Lääkäriasemalla olemme käyneet sen jälkeen muutaman kerran punnituttamassa koiraa ja rokotuksilla, mutta koskaan kukaan ei ole mitään laskusta puhunut. Emme mekään.

Hölmö olet jos jäät odottamaan siinä toivossa että ehkä ei muisteta.Vanhempani ovat pienyrittäjiä, juuri ostivat uuden talon ja panivat sitten perintään ne laskut joita ei ole maksettu viimeisten vuosien varrella. Jos pienyrittäjälle tulee vastaava tarve niin kyllä sinultakin peritään 3000+ euroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ne ei sitä enää muista. tilikausi on mennyt kaks kertaa, joten se ei enää kirjanpidossa kummittele. nauti voitostasi, sillä raksa-allallatoimijat on kaikki prostituoituja, hävetköön!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat