Seuraa 

Nyt alkaa olla pää todella solmussa. Nimeä on mietitty ja eikä sopivaa meinaa löytyä.Tällä hetkellä meitä mietityttää eniten seuraavien suosikki-nimiemme soveltuminen supi-suomalaiseen sukunimeemme.Eli kertokaapas mitä mieltä olette näistä nimistä ja kuulostavatko hyvältä perussuomalaisen sukunimen kanssa.Rianna (suosikki)

Adelina

Elle

Vivian

Ellen

Minette

Uusiakin nimiehdotuksia otetaan vastaan.Kommentit (19)

sopivat aivan hyvin suomalaisen sukunimen kanssa nuo mainitsemasi nimet, kun ovat kuitenkin kirjoitusasultaa suomalaisia. Jos nimi olisi vaikka Beatrice Mäntynen, niin silloin voisi sanoa, että ei sovi ei. Mutta siis kaikki mainitsemasi nimet minusta sopisivat ihan hyvin. Esim. Rianna Koskinen olisi vain edukseen, koska sukunimi on niin tavallinen, että täyskaimoja Emma/Ella/Laura ym. Koskisilla riittäisi pilvin pimein.Miettimistänne nimistä minusta ihanimmat ovat Rianna, Elle ja Ellen... vaikka et mielipidettä tainnut kysyäkkään =).

-Iitu-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Rianna (suosikki):Aivan ihana..mukavan erikoinen ja reipas..samantyylisiä vois olla Riina,Tianna ja Mianna :o)!!Adelina:Ihana..oih..niin suloisen pehmoinen!!Elle:Mukavan jämäkkä nimi..samaa tyyliä..Ellen,Enna,Elliida ja Elliina!Vivian:Tääkin tosi mukavan..taas samaa tyyliä vois olla Lilian,Viivi,Viveka/Viveca ja ViliinaEllen:No niin ..tää olikin jo listoillanne, kun sitä tuonne ylemmäs ehdotinkin..tämä pehmeämpi kuin Elle!!Minette:Ihan kiva, mutta jää kyllä minusta viimeiseksi äistä vaihtoehdoista ja taas samaa tyyliä..Minea,Mimosa,Melissa,Melina,Merette,MinjaJa mielipiteeni nimistä:Rianna -> tosi kaunis!

Adelina -> tämä myös, mutta sopisi ehkä paremmin toiseksi nimeksi

Elle -> musta tuo Ellen on parempi, jotenkin pehmeämpi

Vivian -> en kovasti tätä nimeä fanita, mutta kun sitä enemmän makustelee, on kaunis nimi.

Ellen -> kaunis!!

Minette -> tästä en henk.koht pidä.. jotenkin tulee joku mauste mieleen.. Mirette olisi enemmän minun mieleeni.

Eli näistä mun suosikkini on Rianna ja Ellen. Mitä olitte ajatelleet toiseksi/toisiksi nimiksi?Rianna -minustakin tosi hyvä ja kaunis nimi, sopii suomalaiselle(kin)

Adelina -aika hyvä, naisellinen nimi, ehkä vähän " entisen muotinimen" makua

Elle -kaunis, lyhyt ja reipas nimi, pidän tästä sopii Suomeen

Vivian -tämäkin hyvä ja kaunis, tosin vähän epäsuomalainen

Ellen -tosi kaunis nimi, yksi ehdoton suosikkini, kansainvälinen, sopii silti Suomeen

Minette -ei niin hyvä kuin nämä muut nimet, keksityn oloinen ja epäsuomalainen, tosin ei lainkaan mahdotonParhaat näistä nimistä ovat mielestäni Rianna ja Ellen, kaksi kaunista, joista minusta olisi vaikea valita parempi.

Vivian on noista oma henkilökohtainen suosikkini - ehkäpä juuri siksi kun siskoni nimi on muuten sama, mutta ilman -an päätettä.Vivian ja Rianna sopisivat esimerkiksi Kinnusen kanssa hyvin. Ehkä alkuun kuulostaa hauskalta, mutta kyllä siihen tottuisi :)

Ja esim. Rianna Koskinen, sopii hyvin.Adele olisi ehkä tavallaan " tyylikkäämpi" kuin Adelina (jos ajattelee esim. aikuista tätiä :)...)Ehdotan vielä:Adele

Lidia/Lydia

Livia

Verna

Ehdottamasi Vivia jää mielestäni jotenkin kesken (kun tietää että on olemassa hyvinkin maailmalla tunnettu nimi Vivian). Livia parempi?

Ja Elle ja Ellen unohtuu, ne on aika mitäänsanomattomia kun vertaa Riannaan! :)

ja ihan suomalainen sukunimi,eikä kertaakaan ole missään tarvinnu sanoa et miten se kirjoitetaan,kun kumminkin siinä on vaan suomalaisia kirjaimia=)joten mä suosittelen Riannaa

sopivat mielestäni joukosta nämä:Rianna

Vivian

Ellen

MinetteAdelina käy pikkumuutoksella: lisätään yksi I > Adeliina.

Elle on vähän kökkö, kun se ranskankielessä on pers.pronomini " hän" (fem. muoto). Ella on selkeämpi.)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat