Vierailija

Kommentit (16)

Tuossa vaiheessa se on täysin normaalia, johtuu tosiaan siitä kohdun kasvusta. Ja vaikka kyse jostain muusta olisikin, niin eipä voi muuta kuin odotella ja toivoa parasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Reilu viikko sitten kun menkkakipuja tuli monen tunnin ajan parina päivänä ja tuli supistuksiakin, niin sanoivat että pitää tulla kun viikkoja on niin paljon. Itsekin muistin että oli menkkakipuja ennen esikoisen synnytystä.Sain supistuksia estävää lääkettä ja siihen lakkasivat sekä menkkakivut että supparit, eli jotain supisteluja se oli.Kohdunkaula kuitenkin oli kiinni ja pitkä ja napakka eli kaikki erittäin ok eikä nuo menkkakivut/supparit mitään olleet aiheuttaneet.

Tee haku tuolta odotus-puolelta, löytyy tosi paljon ketjuja joissa huolehditaan samaa. Ei liity keskenmenoon useimmiten mitenkään. Itsellä ollut kans alkuraskaudessa molemmissa raskauksissa menkkakipuja.

minun menkkakivut olivat ensimmäisellä kertaa sitä että vauva oli kuollut kohtuun ja toisella kertaa siitä että minulla oli strebtokokkitulehdus. Ota yhteys omaan terveydenhoitajaasi ja pyydä strebtokokkinäytteen ottamista, voit sillä ehkäistä lapsesi ennenaikaisen syntymän. välttämättä sinulla ei ole edellämainittuja asioita ja luultavasti se on ihan jotain tavallista, mutta et ole koskaan liian varovainen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat