Vierailija

Millä tavalla oireilee? Kiittäisin kovasti vastauksista!

Kommentit (15)

Olisko ollut jostain silikonista tehty tai jotain, mutta sitä sai ihan tavallisesta marketista (ainakin cm & prisma). Oli kyllä kalliimpaa, mutta jostain iloista joskus joutuu vähän maksamaankin että ois kivaa... ; )Ennen paketti oli lilan värinen, nyt en tiedä kun olen ollut pillereillä jo jonkin aikaa.Niin, ja lateksi allergia oireilee vaikkapa kumikäsineistä, kumikahvoista, laastarin liimoissa voi olla lateksia jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kondomissa voi ärsytysoireita aiheuttaa myös muut kuin luonnonkumi, esimeriksi ns. kumikemikaalit tai siittiöitä tappavat spermisidit.Kumiallergiaa voi testata kotikonsteinkin varovasti. Leikkaa kumihanskasta sormi irti, kastele se sisältä ja vedä sormeen. Jos ei tule oireita, voi samalla lailla kokeilla koko hanskaa. Jos ei oireita tunnu tulevan edes viiveellä, et ehkä ole luonnonkumille allerginen, ainakaan kovin voimakkaasti.Luonnonkumiallergiaa esiintyy eniten ihmisillä, jotka pitävät jatkuvasti kumihanskoja, tyypillisesti esimerkiksi terveydenhuoltoalalla työskentelevillä. Toinen riskiryhmä ovat ihmiset, jotka ovat ihan pienenä kokeneet paljon lääketieteellisiä toimenpiteitä, eli on ollut esimerkiksi kumikatetri pitkään.

Ja se tunne on sellanen polttavan kirvelevän kutiseva siis sanalla sanoen KAMALA!!! Ei paljon tee mieli pyöriskellä pedissä =((Sulla vastaavaa?

Mietin vaan kun n. viikko sitten ekaa kertaa harrasteltiin kumin kans (aiemmin pillerit käytössä, nyt lopetin ne) ja siitä noin muutama päivä niin alkoi ihan mieletön kutina ja kirvely :(

Siitä yöstä en paljon muista ;) mutta nyt jälkikäteen tämä kutina on jotain järkyttävää. Kirvelee myös :( raapia ei voi, jos raapii niin kirvelee vielä enemmän. Hiivaa tämä ei myöskään oo. Olen yrittänyt perusrasvalla lievittää, mutta pitää kai kokeilla mietoa kortisonia.Nyt kun ajattelen niin edellisen kerran kumin kans tais olla sama juttu, mutta raskausaikana luulin sen olevan vain hiivaa. Voi kökkö :(* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat