Seuraa 


Itse en ole juurikaan päässyt tankoja hypistelemään

joten mielelläni ottaisin vinkkejä vastaan minne

kannattaa suunnata kun luvan saan... ja joku hoitaa

lapset =DMitä ALE juttuja on menossa eli itse huomasin...- kappahl ota kaksi maksa yksi

- lindex jotain -50 - -70% rekkejä

- anttilassa sekalaista sälää

- jesperjuniorissa taitaa enää jämät olla ???Siis minne tekisin tästä iskun ???

Kommentit (6)

...kun muut odottelevat jo talvikamppeita ja minä vaan pyörin alennusmyynneissä...Sellon bobosta löytyi tällä viikolla kaikenlaista. Yleensä -50%, mutta mm. hauska piraatti(=merirosvo)farkut löytyi -70 eli hintaa jäi n. 5e.

Ison omenan pikkukipparissa vielä melko paljon tavaraa -50%. Merkkeinä benetton ja felix. Joitain ticketin ja timberlandin vaatteita pisti myös silmään. Ja muutama paita fablefantilta. Normaalihinnalla noita en ostaisikaan...mutta sellainen tuli ostettua.

Munkan pikkuväessä oli myös jotain (-50%) ja huhu kertoo, että munkan nipsu vaihtaa omistajaa ja tämän kuun vielä kaikki -50-70%- Merkkeinä mm. alphabet (mm. snoopyvaatteita), ticket (mm. vaaleanpun. välikausivaatteita), sucre... tosin palvelu ei saanut kehuja.Ja vielä...ostin pojille kinderitin kyläasut sellon lasten maailmasta (? meniköhän nimi oikein) ja felixin vaaleanpunaisen kauluspaidan pojalle farkkuhaalarien kanssa pidettäväksi ;)Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

.. Vauvaikäiselle löytynyt hyvin. Ostin neidille Lindexistä kolme paitaa ja yhdet housut -70%, kokonaissummaksi jäi 7,70e. KappAhlista housut ja nahkaiset tossut yht.4,90e (aletuotteet kaksi yhden hinnalla).Oli kyllä ylläri, että löysin tytölle vielä loppualesta mieluisia vaatteita. Tuohon hintaan olisi tehnyt mieli ostaa enemmänkin, mutta eipä noin pieni ehtisi kaikkea äidin haalimaa edes käyttää, ennenkuin vaatteet jo pieniä.

Ostin mm. Stroryn bleiserin ovh 80 e nyt 25 e. Muutenkin vielä hyvät valikoimat toisin kuin esim Malmin prismassa jossa ihan rippeitä jäljellä. En ehtinyt paljon katsella selloa muuten, ainakin seppälässä ale tuntui olevan ohi, muutama jämätanko -70%.

Tänään kävin Citymarketista kengät syksyksi pojalle, 12¿ naperon kävelykengät, Muumi-Pioneita oli 15¿...JJ:ssä oli Sellossa enää jämiä, Forumissakin vain Jonathania ja Motion Wearia ja Kivatia jonkun verran.Sokoksella joko ihan isoa vaatetta tai ihan pienille..Kyllä se vaan on että syksyä pukkaa ja talvikamat tekee tuloaan kauppoihin hitaasti mutta varmasti.

ostin tytöllemme ja pojallemme Kivat- merkkiset puuvillamyssyt 2 euroa kappale. Siellä oli kaikki myssyt ja päähineet 2 euroa. Korista sai penkoa, mutta löytyi vielä kivannäköisiäkin malleja muutama. Muita lastenvaatteita en katsonutkaan.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat