Vierailija

Sivut

Kommentit (50)

Mutta perusteellisemmat tutkimukset viittaavat nykyisin siihen, että homouden aiheuttaisi tosiaan kromosomipoikkeemat tms. mutaatiot. Tämäkin on toki vain teoria. Asiasta on kiistelty vaikka kuinka kauan.. Myös kasvatuksellisia syitä on tarjottu ratkaisuiksi. Olen kuitenkin taipuvainen uskomaan tuohon geeniperimäväitteeseen, vaikka en aivan tarkasti muistakaan, että miten meni mitkä sanat minne, kun en biologi ole. :) Aiheesta tuli joskus dekkarikin, toivottavasti näytettäis uusintana.Homoushan ei ole mikään uusi juttu, vaan aina ollut. Jossain hyväksyttyä, jopa suositeltavaa, jossain taas ei.Minä tunnen monia homoseksuaalisia henkilöitä ja vielä enemmän bi-seksuaaleja, aivan " normaalia" väkeä tällaista pikku " epänormaaliutta" lukuunottamatta. On naisellista ja on miehekästä ja on kaikenlaista väkeä. Naisellisuudesta ja miehekkyydestäkin oli teoriansa (dokkarissa tuli esille), mutta en muista nyt tarkasti sitä selitystä.. Varsin järkeenkäypä se kyllä oli. Lisääntymispoliittinen selitys on myös varteenotettava - tosin nykytilanteessa ei kovin toimivalta vaikuttava.Rauhaa, jookos. ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mietin aina että miksi homomies tai lesbonainen, joka on voimakkaasti vastakkaisen sukupuolen stereotyyppinen, ei kuitenkaan halua olla sukupuoleltaan tämä. Jos homomies kutsuu itseään talon emännäksi ja lesbonainen sanoo olevansa tyttöystävänsä sulhanen, niin mistä nämä ristiriitaiset roolimielleyhtymät johtuvat?Kiitos.


Jos osaat yhtään googlettaa niin löydät lukuisia linkkejä uutiseen vaikkapa hakusanoilla " male fetus" antibodies brothers homosexuality.Siltä varalta että et osaa niin tässä vielä suora linkki yhteen uutiseen tutkimuksesta:

http: //www. sciencenews. org/articles/20060701/fob1.aspT: eräs av-mammojen älylliseen tasoon lopen kyllästynytVierailija:

Lainaus:


siis mitä vastaainetta poikasikiötä kohtaan?! jos ihan viitteitäkin löytys?onko tää taas Bieber ja Socarides-tason tutkimuksia?
Ihme sakkia täällä. Miten homojen ja lesbojen rakkauselämä on teiltä pois?Sittenpä itkettää ja ankarasti jos omista hyvin kasvatetuista lapsista joku onkin homoseksuaali...

jotka on ylinaisellisia ja lesboilla jotka on ylimiehekkäitä on oikeista jotain vikaa hormooneissa tai he ovat tietämättään interseksuaaleja, eli toiset sukupuolielimetkin voi olla vielä sisällä.

Mutta niillä homoilla ja lesboilla, joita ei muuten erota tavallisesta massasta se on vaan joku oma valinta eli on päässä jotain vikaa.


Sen mukaan pojalla on sitä suurempi todennäköisyys olla homo, mitä enemmän hänellä on isoveljiä. Toisin sanoen mitä useamman poikalapsen äiti on aikaisemmin synnyttänyt, sitä suurempi " riski" poikalapsella on olla homo. Sillä ovatko veljekset kasvaneet yhdessä ei ole merkitystä, eikä myöskään äidin puolelta ei-biologiset veljet vaikuta todennäköisyyteen.Ilmiötä selitettiin sillä että poikasikiö on äidin elimistölle " vieraampi" jolloin äiti kehittää enemmän vasta-aineita sikiötä vastaan. Näille vasta-aineille altistuminen kohdussa sitten muokkaisi poikasikiöstä homoa.

Minun setäni on biologian professori, joten uskon häntä. ;)Enkä usko myöskään että SETA:n sivuilta saa asiallista, rehellistä tietoa asiasta.

-2

saa kai sitä keskustella hieman kriittiseenkin sävyyn. vaikutit vaan niin valmiilta hyväsymään ihan kaiken mitä on " paperille painettu" . ei pahalla. lähdekritiikki on aina hyvästä *wink*Se on epänormaalia. Mieluummin sanoisin, että on jotenkin sairaus.

Että on kromosomeissa jotain vikaa.

Homomiehet on esim. naisellisia ja lesbot miehekkäitä. Että on vikaa hormoneissa tai päässä.

Vaan hakevat puolustusta käyttäytymiselleen siitä, että se on normaalia käyttäytymistä ihmisten ja eläinten keskuudessa.Kohta pedofiilitkin rupeaa puhumaan, että se on vain normaalia käytöstä kun eläimetkin tekee niin.Ihminen=ihminen ja

Eläin = eläin kaksi eri lajia..tiedoksi tietämättömille.

sä et näköjään oikeesti tunne homoja. noi sun esimerkit on ihan lehdistä ja tv-sarjoista.on homoyhteisöissäkin sellasia trendituulahduksia butch-naisia löytyy jne, mutta valtaosa on ihan tavallista porukkaa. siis sitä porukkaa jota on työpaikallasi, mutta eivät ole julkilessuja.Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat