Vierailija

Huusin yhdeltä myyjältä kolme videota ja hain ne tänään postista. Videot toimivat jne. Mutta ne haisevat todella vahvasti hajuvedelle tms. en osaa sanoa, mille nuo haisevat, mutta todella pahalle. Tuosta ei ollut mitään mainintaa kohteessa. Voinko antaa negan? Ja voin olla nipo, mutta itselläni on astma ja saan myös tuollaisista hajuista helposti migreenikohtauksen :( Nytkin tuntuu ihan siltä, että kohtaus puhkeaa :(

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

alkoholipitoista ainetta, jolla nauha voidaan " puhdistaa" vahingoittamatta sitä. Jospa vaikka on sellaisesta jäänyt haju. Mikset kysy myyjältä?

Mutta teidän mielestä on siis ihan okei, että myyjä ei mainitse mitään hajusta. Entäs sitten vaatteet ja kirjat? Teidän mielestä on ihan ok, että asunnossa tupakoidaan tai heillä on elukoita ja noista ei mainita mitään?

Jospa niillä on ollu vaikka joku ilmanraikastin niitten filmien vieressä ja kotona tuoksuu sellaiselta, niin ei sitä hajua varmaan ees huomaa.

Voisit jatkossa kysyä jotenkin, että onko tuote ollut tekemisissä joidenkin kemikalien kanssa tai tuoksuuko voimakkaalle, kerrot kysymyksen syyn, eli astmasi.

Kun esim. Mansikka Marja DVD:t on hajustettuja jo ihan valmiiksi, eikä niissäkään minun mielestä ole mitään mainintaa asiasta (tästä voin kyllä olla myös väärässä)!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat