Vierailija

Tavaraa vaan on hirveästi vaikka koko ajan saa heittää leluja roskiin. Onko hyviä ideoita?

Kommentit (7)

Kaikki, millä ei leikitä, niin pois, ainakin tilapäisesti. Toinen on se, että jokaiselle tavaralle on oma paikka: hylly, laatikko, ja tavarat lajitellaan niihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Legoille, autoille, pehmonölleille ja keittiöleluille jne omansa, mutta sekunteja siivouksen jälkeen kaikki on suloisessa sekamelskassa pitkin lattioita eikä ne osu omiin lootiinsa ikinä.Paitsi silloin kun kauhea äiti tempaisee jätesäkin ja uhkaavasti lontustaa lastenhuoneeseen... =0)

minäkin karsin leluja ja laitan osan joksikin ajaksi piiloon, sitten vaihdan päittäin niin että on aina " uusia" mielenkiintoisia leluja-siten ne jaksavat kiinnostaa 2,5-vuotiasta hiukan pidempään.

Tyttäreni siivoaa huoneensa lattioilta lelut lelulaatikkoon ja kirjat hyllyyn tai kirjalaatikkoon joka ilta ennen iltapalaa.

Siten on mukavampi herätä aamulla kun ei tarvitse kompastella leluihin.

Nykyään tämä siivous tapahtuu jo pyytämättä, harjoiteltu on yhdessä jo aika pitkään. TOIMII!

Meillä on sen verran pieni kämppä ettei ole erillistä lastenhuonetta vaan 1,5 v leikkii olkkarissa. Päivän aikana on ihan karmean näkönen kun levittää sekä omat tavaransa että sen mitä saa irti meidän tavaroista. Mutta joka ilta on pakko siivota, muksukin on auttanut vuoden ikäisestä siivoamisessa, hänestä se on hauska leikki.Toivon kyllä että ennen oikeaa leikki-ikää saadaan joku leikkihuone jonka oven voi vaan sulkea tarvittaessa :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat