Seuraa 

Vauva nyt reilu 5 kk ja kieleen on ilmestynyt valkosia pilkkuja ja syvemmällä kielessä on laajempia alueita valkoista peitettä. Luulen että tämä on sammasta. Myös suuaukon sisapuolella on valkoista peitettä.Tähän asti vauva on syönyt hyvin sekä rintaa että soseita. Tänään kuitenkin alkoi temppuilut. Rinta kelpaa mutta soseet ei. Aamulla vielä meni hyvin mutta iltapäivällä ja illalla tyttö vaan itki ja työnsi kieltään ulos, kun yritin syöttää sosetta tai puuroa. Tätä ei ole tapahtunut aikaisemmin.Kysynkin että on muilla tällaisia kokemuksia? Onko vauvan kieli kipeä silloin kun siinä on sammasta? ja tuleeko hakeutua lääkäriin --> lääkettä vai onko kotikonsteja olemassa miten sammaksen saa pois.Kommentit (2)

Poika ei myöskään syönyt enää hyvin ja huulten sisäpuolellekin sammasta levisi. Kannattaa viedä lääkäriin heti kohta jos ei puolukka tai sitruuna auta.

varsinki jos tulehtuu. Meillä neuvolassa neuvottiin puolukkaa sammakseen. Ja meillä sammas hävisi jo parissa päivässä. Sokeroimatonta puolukkaa saa myös kaupan pakastealtaasta jos ei omasta pakastimesta löydy. Litistä esim. haarukalla puolukat ja kasta pumpulipuikko sen mehuun. Sitä sitten pyöraytät sammakseen pari kertaa päivässä. Kyllä vauvaa irvistyttää, mutta meillä ainakin tehokas.Äityli -06

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat