Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä tilanne tällainen: asutaan kaupungin vuokratalossa, kiva talo ja mukavat naapurit ja aivan ihana paikka (kantakaupungissa, mutta silti rauhallinen, idyllinen alue ja luontoa vieressä,) lasten päiväkoti ihan vieressä (erityisen kiva pk ja lapset viihtyy), lyhyt työmatka ja asunto jossa viihdytään ja vielä edullinen vuokra.Silti monet ihmettelee mksei osteta omaa asuntoa (pitäis ottaa tosi iso laina).Itse en nää yhtään hyvää syytä miksi luopuisimme tästä asunnosta. Mitäs mieltä olette?

Kommentit (25)

Usein hyvää tilannetta ei huomaa silloin, kun se on ajankohtainen, vaan aina kaipaa ja haluaa jotain muuta.Omistaminen ei ole itsetarkoitus. Ei tarvitse haluta velkaista kämppää ja huolta lainan koroista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos saatais esim. rivari Paloheinästä. Niitä vaan ei saa, jos tulot on hyvät. Jos kaupungin kämpän on onnistunut saamaan, kannattaa siitä pitää kiinni ja pistää vaikka rahaa säästöön samalla. Joskus voi sitten ostaa oman, kun säästöjä on tarpeeksi.

Me asutaan taas täällä Käpylän puolella :) Ihana, remontoitu asunto, kantakaupungissa, luontoa ja palvelut lähellä ihanat leikkipuistot ja hyvät tarhat. Sukua asuu myös lähellä. Vuokra tosi halpa, ei siis mitään järkeä ruveta ottamaan isoa lainaa ja asumaan kämäsessä omsitusasunnossa just jossain itä-Helsingissä.

Ehkä ollaan naapureita...;-) Minusta olisi pelkkää hulluutta ostaa tässä tilanteessa asuntoa, varsinkin kun meidän perheelle pitäisi olla sellaiset 5-6 huonetta.

että sillä lainasummalla joka saataisiin, löytyisi ehkä kolmio itä-helsingistä, hyvästä päiväkodista ei mitään takeita, pitkä lainataakka. ei kiinnosta yhtään

että OIKEASTI ei ole muuten mitään järkeä edes ajatella vaihtaa omistusasuntoon. Ellei sitten voiteta lotossa, niin sitten tuosta Limingantieltä joku kiva puutalo.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat