Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Toisen lapsen syntymän jälkeen aloin saada ejakulaatioita. Se alkaa hiljalleen ärsyttää kun koko peti kastuu. Jotenkin asia nolottaakin. Mistä se johtuu ja onko yleistäkin?

Kommentit (6)


* Naisen ejakulaatio l. naisen " siemensyöksy"* Historiasta löytyy asiasta mainintoja* Nesteen lähde on virtsarakkoa ympäröivä naisen eturauhanen, aikaisemmalta nimeltään Skenen rauhanen, vastaa miehen eturauhasta* Osa naisista erittää nestettä orgasmin aikana; n. 4,7 -69% naisista* Yleensä ejakuloivilla naisilla on vahvat lantionpohjan lihakset* Neste on kirkasta, väritöntä tai maitomaista, hajutonta* Nesteen koostumus vaihtelee kuukautiskierron aikana* Neste voi olla maultaan väkevää, hapanta, kirpeää, hyvin makeaa* Juuri ennen kuukautisia maku on makea* Neste sisältää: fruktoosia, glukoosia, hiukan ureaa ja kreatiniinia* Neste erittyy virtsaputkesta* Nesteen määrä vaihtelee 0,2 - 13,8 ml; miehellä siemennestettä erittyy n. 2-6 ml* Neste voi erittyä kerralla tai sykäyksittäin* Ejakulaatiossa virtsaputken suu laajenee ja virtsaputki supisteleeLähde: Kari Heusala: Naisen seksuaalisuus Like 2001

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onneksi olkoon! Älä suotta häpeile! Eikö sulla liity tuohon mahtavaa hyvän olon tunnetta :) ? Itse kunnon laukeamisen kokenut ehkä 5kertaa ja lakanat ovat todellakin olleet viimeinen asia, mitä olen miettinyt!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat