Vierailija

rakkaudenharmoniasta. Mielessäni on ihan, että oisko se Kuronen sotkenut Vanhasten perheonnen niinkuin yksi naikkonen teki omalle perheelleni. Joten en antaisi Kuroselle mitään positiivista hehkutusta. Ihan vaan äklöttää koko Vanhasen tapaus, miten sitä lehdistössä käsitellään. Mutta onneksi pääministeri Vanhanenkin on itsessään ihan tarpeeksi etova. Ehkä ovat nämä inhat ihmiset ansainneet toisensa. :)Kommentit (13)

Ja tämän perusteella oletat, että pääministerin ex-rouvalle on käynyt juuri samoin, minkä vuoksi tämä uusi nainen sinua ällöttää. Mielenkiintoista ajattelua ja logiikkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta ei olisi tullut mieleenkään katsella muita, kun olen naimisissa. Se on rumaa ja sitä ei pitäisi lehdistönkään suosia. Pahan pitäisi saada " palkkansa" .Olisin muuten selvinnyt siinä ensimmäisessäkin avioliitosta, jos ei yksi naikkonen olis rikkonut sääntöä, että ukkomiehiin ei haksahdeta. Toiset sitä ajattelee onneksi enemmän yläpäällään kuin alapäällään ja jättää ukkomiesten vokottelut sikseen, varsinkin jos on sattumalta joku ohimenevä kriisi ja ukkomies on altis vokottelulle (miehelläni yhtäkkinen molempien vanhempiensa menetys, joka ajoi ryyppyreissuille). Mutta en tiedä, milloin Kuronen on vokottelunsa alkanut: ennen eroa vai sen jälkeen. :) Tulee vaan epäilys... omaan kokemukseeni perustuen.ap* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat