Vierailija

lapsi ollut oksennustaudissa muutaman päivän. Myös ripulointia on esiintynyt sekä kuumetta, joka nousee ja laskee vähän väliä. Ainoastaan laimea mehu ja osmosal pysyvät sisällä, kaiken muun ruoan/juoman on välittömästi oksentanut/ripuloinut.Lapsi on hiljainen ja voimaton. makaa vain sylissä jne. Kädet ja jalat ovat kylmät,näyttää kuin veri ei niissä kiertäisi. muu kroppa kuuma.Lastenlääkärillä käytiin eilen mutta päästivät kotiin koska heidän mielestään vakavaa kuihtumista ei ollut havaittavissa.Nyt siis kaivattaisiin neuvoja että miten pienen lapsen elämää voisi helpottaa???

Sivut

Kommentit (26)

aamulla, numeroita löytyy puhelinluettelo pullollaan. Homeopaattiset lääkkeet auttavat usein heti.Muistelen, että yleensä vatsataudissa neuvotaankin olemaan syömättä, koska se vaan oksettaa lisää - sitten vasta kun ruoka pysyy sisällä on tarpeen syödä, muuten tauti saa vaan lisää energiaa ja voimaa jyllätä.Pienikin tippa Osmosalia mahassa asti on hyvästä ja hyvä kai vaan, että lapsi on paikoillaan, ettei kuluta enempää. Toivottavasti jo huomenna on parempi olo pikkuisella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

t homeopaattisesta hoidosta huolimatta? Siinä on vissi ero. Kun akuuttia sairautta hoidetaan homeopaattisesti, teho on todella nopea. Eli jos tehoa ei ole, lääke on valittu väärin ja pitää joko vaihtaa lääkettä tai tilanteen vaatiessa mennä sairaalaan. Homeopatia vaikuttaa tieteelliseen ajatteluun tottuneesta täydeltä humpuukilta. Tämä ei ole hyvä foorumi alkaa sitä asiaa pohtia, mutta omasta puolestani voin kertoa vain hyviä kokemuksia.Juomisesta ja mineraalitankkauksesta on pidettävä huolta. Ja koita ap itse jaksaa - huoli sairaasta lapsesta on varmasti kova.hiilitabletteja juotin murskattuna mustikkakeittoon sekoitettuna, muksu tietysti kauhistui sitä tököttiä, mutta selitin sen olevan lepakkomiehen lempilääke masupipiin.

Siis suolojen laadun takia.

Jos on muutaman päivän syömättä niin en kyllä suosittele mitään lihakimppua.

Mites pala juustoa joka tunnetusti neutraali vatsan kovettaja..

esim. antibiootit ovat tarpeen - kuitenkin ensisijaisesti olisi viisasta hoitaa kevyemmillä konsteilla, esim. homeopatialla, eikä ensimmäisenä rientää vahvojen lääkkeiden äärelle. Vielä homeopatiaakin ennen kannattaisi huolehtia riittävästä unesta, oikeanlaisesta ravinnosta ja terveistä elämäntavoista, sillä pääsisi jo pitkälle. (tässä me nykyihmiset varsinkin ollaan tosi huonoja, syödään helppoa ja ravintoköyhää ruokaa jne ja ollaan liian mukavuudenhaluisia)Vastauksestasi huomaa, että et tiedä homeopatiasta mitään ja kuten sanottua, tämä ei ole järkevä foorumi asiasta keskustella. Homeopaattisen aineen vaikutus vahvistuu laimentamalla, ei päin vastoin, kuten kommentistasi voisi päätellä. Oletko muuten koskaan opiskellut kemiaa?

Ja olen lukenut sekä kemiaa (cum lauden verran), että biokemiaa (laudaturin verran) että lääketiedettä (cum lauden verran) että biologiaa (cum lauden verran). Myös fysiikkaa on tullut luettua abron verran.Sen verran tiedän homeopatiasta, että luokittelen sen humpuukiksi.

Se virus saa siitä sokerista lisää potkua...

Nuo suolat ( en tarkoita mitäänb purkkisuolaa lusikka kaupalla) on paljon tärkeämpi juttu ja kun vointi parempi niin sitten jotain verensokeria nostattavaa.

Lääkäriin on parasta ottaa yhteyttä, jos* Ripuloiva lapsi väsähtää tai kuume on korkea* Ripuli jatkuu runsaana ja siihen liittyy oksentelua

* Lapsi ei virkisty

* Lapsi ottaa alle puolet määrätyistä nesteistä

* Paino laskee ja / tai ripuli jatkuu yli viisi vuorokautta

* Ulosteessa näkyy verta

www. sairaslapsi. com

Siis ei mitään mehua vaan vishyä tai rehellistä vettä!

Älä yritä antaa mitään isoja määriä vaan alkuun vaikka 1rkl per 5 min. Kun pysyy sisällä niin sitten enemmän. Osmosalin kyljessä on se mitä pitää vähintään juoda päivässä.

Maitohappobakteerit auttaa, niitä saa esim. jauheena jota voi sekoittaa nesteeseen mutta ei auta lyhyellä aikavälillä.

Kun annat kiinteää mikäli uskallat kokeilla niin jotain kevyttä, neutraalia (banaani) ja ihan vähän kerrallaan ensin jos pysyy sisällä niin varovasti lisää. Älä anna mitään terävää ettei ylös tullessa suotta viillä kurkkua.

Oksennuksen jälkeen pitäisi vatsan antaa levätä puoli tuntia.

Kyllä minäkin lääkäriä suosittelen...

Kokoajan vähän juota, mehu, limsa ja osmosal. Meillä oli rotavirus viikon ja ei jouduttu sairaalaan. käytiin kyllä pari kertaa päivystyksessä. Jos itsestäsi tuntuu et nyt ei juo ollenkaan tai liian vähän on vaarana kuivuminen... Vähän juomaa kerralla, mut koko ajan tarjota. Suklaa nostaa veren sokeria, mut ei paljoa ettei oksenna pois.

Koita jaksaa!

voisi olla?Mutta 16 ja 19 on ihan oikeassa siinä, että tietyissä tapauksissa on syytä mennä lääkäriin - mun homeopatiakirjassa sanotaan, että jos vatsatautiin annettu lääke ei auta kolmen annoksen jälkeen (otetaan esim. tunnin välein) ja lapsi alkaa kuivua, on syytä mennä sairaalaan.
Meidän lapsella oli jatkuva korvatulehduskierre ja lääkärissä määrättiin aina vaan antibiootteja, kunnes sai niistä allergisen reaktion... siinä vaiheessa päätin kokeilla jotain muuta, kuten sairaanhoitajatätini suosittelemaa homeopatiaa. Tätini hankki homeopaattiset korvatulehduslääkkeet ja tyttö söi niitä muutaman päivän ajan... sen jälkeen ei ole ollut ainuttakaan korvatulehdusta! Tuosta on jo 1,5 vuotta. Itsekin olin todella skeptinen asian suhteen mutta kokeilu todellakin kannatti.

Lääkärit tietävät, että sairauksia on kahdenlaisia kroonisia ja akuutteja. Ja niiden parantuminen myös tapahtuu seuraavilla tavoilla, a) suurin osa paranee aikaa myöten joko itsestään tai b) lääkkeiden avulla tai sitten sairaus a) ei parannu koskaan, mutta lääkkeillä voidaan lievittää oireita tai b) ei parannu, eikä lääkkeitä ole tai ne eivät tehoa.

Mikään ei todista, että lapsesi korvatulehdus olisi parantunut homeopatian avulla. Se on voinut parantua myös itsestään. Lapsuudenajan korvatulehduksille nimittäin tuppaa käymään niin.

Homeopatia ei ole humpuukia! sillä on parannettu sokeita ja halvaantuneita täysin kuntoon. :) Äidilläni oli kolme vuotta kuumetta putkeen ja kiitos homeopatisten lääkkeiden ja ilman otsonointilaitteen äitini on alkanut hiljalleen parantua! :) homeopaattiset lääkkeet eivät ole niin vahvoja kuin "normaalit" reseptilääkkeet ja "normaalit" antibioottikuurit yms. edesauttavat maksasairauksia...    

- 14vuotias.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat