Vierailija

Kommentit (13)

siis että autojen arvo tippuu todella nopeasti ja tällä hetkellä on ylitarjontaa sekä käytetyistä että uusista.me ratkaistiin asia niin (kun käytettyä ei haluttu) että valittiin sitten sellanen auto jossa pitkät takuut ja jota suunnittelemme käyttävämme todella pitkään.autoa ei kannata hankkia sillä sijoitusmielessä.

Pidä autoasi vielä pari vuotta sen jälkeen kun olet saanut sen maksettua. Kun osamaksut loppuu, jatka maksamista esin säästötilille.

Seitsemän vuoden ikäinen auto on vielä jonkin hintainen. Sen jälkeen hinta romahtaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta kun lapsia alkaa perheessä olla enemmän kuin yksi, vanhemmat kiireellisiä töissäkäyviä, ja matkat töihin suht pitkiä (joutuisi menemään töihin ensin bussilla-sitten metrolla-sitten taas bussilla ja kuukausilippukin maksaisi 70 euroa) niin ei siinä jaksa enää kuin autolla mennä töihin ja kauppaan!Lisäksi on vielä kesämökki jonne parin tunnin ajomatka, niin auto on lähes pakko olla.Ilman autoa, mökille meno olisi todella kallista koko perheen voimin, kun ainoa vaihtoehto on ottaa juna-asemalta taksi oman mökin pihaan.

Tömatkoihin menisi kolmetuntia päivässä perheen äidiltä, jos ei töihin pääsisi autolla.Nyt on onneksi uusi ja tilava farmari-auto, jonne mahtuu koko perhe mökkikamppeineen mukavasti.

TArkoitatko, että saisit autosta enemmän kuin on lainaa jäljellä? Ei sellaista päivää tule sen jälkeen, kun olet liikkeestä ajanut ulos.


kannattavaa autokauppaa ei olekaan. Ja luulenpa, että merkissä kun merkissä arvo laskee melkeinpä samassa suhteessa, kalliimmassa autossa se vaan tuntuu mukamas pienemmältä.Voi kun olisin onnellinen, jos ei tarvis moiseen peltilehmään rahojaan upottaa joka kuukausi. Niin kallista lystiä on, että ei mitään rajaa!

Esim. meillä auton arvo putoaa n. 500 euroa kuukaudessa. Aika kallista, etenkin kun ajattelee että se seisoo lähinnä tuolla tallissa kun mies pyöräilee töihin.

Autoa ei kannattaisi ostaa aivan uutena eikä varsinkaan osamaksulla.viidessä vuodessa arvo on puoliintunut ja olet vasta saanut auton maksetuksi. Kun tuohon hintaan lasketaan korot niin oletkin maksanut autosta 30t eur ja kädessäsi on 12t eur arvoinen vanha lousku.30t eur sijoitettuna 13% korkoa tuottavaan sijoituskohteeseen tuplaa arvonsa neljässä vuodessa.eli kaksi vaihtoehtoa:osta ko. auto ja 5 v. päästä sinulla on 12t eur jäljellä tai sijoitus ja sinulla on 55t eur varallisuutta.Kohtalainen ero!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat