Seuraa 

Bongasin Pikkupingviinin nettikaupasta tuttikuumemittarin, enkä ole ikinä sellaisesta aiemmin kuullut, otsakuumemittarista kylläkin. Onhan paketissa näköjään mukana tavallinenkin kuumemittari. Meillä ei nimittäin korvakierteestä johtuen lapsi anna mitata korvakuumemittarilla, mutta onnistuisikohan tuon tuttijutun kanssa?

Kommentit (7)

mutta ne harvat kerrat kun tytöllä on ollut kuumetta (yksi tai kaksi) on tavallinen mittari ihan hyvä. Meillä olisi rahat menneet hukkaan, esikoinen nyt siis 2v.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä kyseinen tutti on toiminut ihan hyvin ja on minusta todella helppo käyttöinen. Mutta kai se riippuu vauvasta, meidän tyttö on aina innolla ottanut tutin suuhun.

meilläkään ei kokemusta tuttikuumemittarista, mutta meillä neiti antaa mitata ihan tavallisella mittarilla kainalosta. hyvä viihdyke vaan mukana ni onnistuu =) ja ihan vauvasta asti ollaan mitattu ne muutamat kerrat ku on ollu tarvetta.Se onko vauva syönyt tai juonut kuumaa tai kylmää vaikuttaa, ja tosiaan on pysyttävä tarpeeksi kauan ja hyvin suussa. En itse ostaisi.

Esikoinen söi jokusen viikon tuttia, mutta kun yritti tuttikuumemittarilla mitata kuumeetta, niin ei tullut mitään. Vauva söi tuttia aivan liian hetken aikaa. Mittarissahan on joku aika kuinka kauan sitä pitää imeä ennenkuin saadaan luotettava tulos. Kaksi muuta lasta ei syö tuttia ollenkaan, joten tuttikuumemittarilla ei tee meidän perheessä yhtikäs mitään. Hyvin saa mitattua kuumeen vauvalta tavallisella kuumemittarilla peräsuolesta. Korvakuumemittari löytyy myös meiltä, mutta se käy vasta vähän vanhemmalle lapselle. Vauvan korvaa pää on aivan liian suuri.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat