Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Onko niin, että Reimatec-talvihaalarit ovat ehdottomasti parhaat? Mitkä muut merkit ja materiaalit on hyviä? Reima? Lassie? Pitääkö mielestänne toppahaalarin olla vedenpitävä, kun vauva on vielä äidin kanssa kotona. Siis tarhassahan ulkoillaan säällä kuin säällä, mutta kotona voimme pitää pyjamapäivän jos haluamme.

Kommentit (7)

Viime talvena oli tytöllä Lennen haalari ja TOSI hyvä ja lämmin!! Eikä ollut kovin kallis. Ja mikä parasta; tosi ihanan näköinen ja värinen. Viime talven oli käytössä, eikä siihen tullut oikeastaan mitään käytön jälkiä eli ilmeisen hyvä laatuinenkin.

Rasavilia n. kaksivuotiaasta ja nyt menee tokalle. Kangas ei ole tönkkö, on kosteudenpitävä, lämmin. Kuriksia on pidetty vesikeleillä, paitsi koulussa ne jäi hankalan puettavuuden vuoksi. Seuraavasta puvusta en sitten tiedä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lapsesta. Reimatec on vst. kuin aikuisten parhaat goretexpuvut, hengittävä, vedenpitävä (yli 5000mm ylittää sadevaatteiden vaatimukset) ja testien mukaan myös hyvä hankauskesto eli aika kelpo vaate niin pienelle ulkoilijalle. Suunnilleen vastaavia tec-kankaita on muillakin, Travellen Remu, Lassietec, Ticket to Heaven. Erot on kai lähinnä sisävuorissa ja saumojen teippauksissa - ja ulkonäössä! :)

haalari ja olin erittäin tyytyväinen.Ei päässyt märkä läpi.On myös Jonathanin rukkaset ja hattu,hyviä molemmat.Nyt on uusi Jonathanin välikausihaalari ja kaverilta ostettu Reimatecin talvihaalari,kokeillaan sitä tänä talvena.

Minä tykkään lapsella Reimatecistä, Lassien kaikista laaduista ja Jonathanista.Ensi talveksi meillä on 3v (kotona, ei hoidossa) tytölle Reimatec-haalari ja alkutalveksi " halpis" Lassie haalari. Lisäksi Lindexin toppatakki -housut yhdistelmä, joka ei ainakaan viime talvena osoittautunut kovin lämpimäksi.

Jonathanilta on meillä käsineet ja toppalakki.

Pienillä kestää Reimatec, Remu, Lenne ym hyvänä, mutta jo 4-5 vuotiaalla (ja aiemminkin) nuokin menevät polvista ym puhki. Meillä on ollut käytössä Reimatec pienempänä, nyt jo muutaman vuoden Peuhari joka on todella lämmin, kestää kulutusta ja kosteuttakin kestää hyvin vaikka ei luokitellakaan kosteussuojapuvuksi!!Jos ulkonäköä kysytään niin Lenne ja Reimatec miellyttävät silmää eniten :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat