Vierailija

Flunssaiselle lapselle ei maistu mikään, mitä kotoa löytyy, juustosiivuja lukuunottamatta. En halua kipeänä pakottaa lasta syömään, mutta jotain ravintoa olisi kuitenkin hyvä saada. Olisiko kellään ideoita, mitä sellaista voisin tuoda kaupasta, joka maistuisi ipanalle?

Kommentit (10)

Joskus menee myös vähän vaaleata leipää, porkkanalettuja, muroja. Eli aika kevyttä ruokaa. Juotavaksi annan vettä, maitoa ja laimennettua omenamehua. Lääkkeen kanssa saa huikat pillimehusta tai jos tuntuu ettei muu maistu, mutta kuitenkin max 3 päivässä, ovat niin sokerisia.Pari päivää kevyellä ruokavaliolla ja sitten pikkuhiljaa alkaa lapsen tehdä mieli jotain muutakin ja täysin terveenä syödään muutama päivänä reilusti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos lapselle maistuu edes se juusto ja mehu niin sillä pärjäät jo pitkälle. Pääasia, että juo! Huolehdi ruokavaliosta sitten kun lapsi on terve.Pikaista paranemista!


Pitää nälkää aika hyvin, ja on aika neutraalin makuista.Kokeile myös minipitsaa. Eli tee its ohut pitsapohja ja pääälle vaikkapa kinkkusiivusta paloja ja juustoa. Jos sitä saisi lapsen huijattua syömään.

Olen todellinen natsi lapsen ruokavalion suhteen siis kun lapsi on terve mutta kipeänä.. popkornit, mansikat meloni, digestivekeksit (kaikki keksit), jätski, gefilusmehut.Jos kuumetta ja lapsi ei juo ruikitaan lääkeruiskulla nestettä, mehupillillä menee kanssa aina vähän joskus ostin söpön sportipullon kun oli kipeenä maistu juoma kun oli uusi ja kivapullo.. kaikki ruuat ja keinot sallittuja meillä(ainakin melkein) :) ,Ja pian taas näköjään edessä tämä ruualla leikkiminen kun lapset 2 v ja 8 kk ovat räkäsiä ekaa päivä

MunavelliLänsi- ja eteläsuomalaisten kevätherkku.Vatkattuihin muniin sekoitetaan jauhot ja joukkoon lisätään vähitelleen kuuma maido koko ajan sekoittaen, sitten sokeri ja suola.Syödään lämpimänä lusikalla.Aineet: 1 l maitoa, 3 munaa, 4 rkl vehnäjauhoja,Mutta voisit vaihtaa ton maidon kaura- tai soijamaitoon, koska maito tuottaa limaa ja se vain pahetntaa flunssaisen limaista ja tukkoista oloa. Eli ei maitotuotteita flunssaiselle lapselle =)


Voit tehdä niitä vaikka itse haluamastasi mehusta. Tai sitten tarjoa lapselle ihan rehellisiä jäitä. Niistäkin voi tehdä houkuttelevampia tekemällä ne kuviomuotteihin.

Juotavakaan ei ole meinannut maistua ja siitä olen ollut eniten huolissani, mutta äsken tarjosin pillimehun ja siihen lapsi tarttui silmät säihkyen ja joi saman tien melkein koko purkin :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat