Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Yritin tiedustella muumivaipoista/delipapista onko heidän vaippojen valmistus/koostumus muuttunut koska sisältö hajoaa jo hyvinkin lyhyen käytön jälkeen sekä yöllä falskaavat. Vaippojen ulkoosan kuvio on ainakin muuttunut. Viimeiset 4 pakettia ovat olleet samanlaisia.palautepostin käsittelijä koko ajan tivaa että vanhat vaipat pitäisi lähettää heille.Nyt oli jo kolmas maili jonka lähetin sinne ja saman vastauksen sain.Pitääkin kysyä täältä, oletteko te huomanneet että junior housuvaipat (13-20) toimivat eri tavalla kuin ennen. Eli kun irrottaa vaipan niin sisältö (sellu vai mikä se on) niin pursuaa ulos niin että lattia tai missä nyt tekee sen on aivan hirveän sottainen.Tietäis vaan, et kandeeko niitä enää ostaa.

Kommentit (3)

Meillä on myös havaittu vaippojen hajoamista. Todettiin, että jos vaippa oli tosi painava, se hajosi helpommin. Ryhdyttiin vaihtamaan vaippaa useammin eikä ne enää hajonneet.Tämä sattui kesälomaikaan, niin oli ehkä oltu vähän turhan lepsuja vaipanvaihdossa. Poika kun ei siitä tykkää yhtään.Meillä tosin on käytössä pienempi koko, joten tämä ei välttämättä päde teidän kokoon.t. Mupsi


Joo, just toi tapahtui meillä myös;

Jos aamulla istui ennen vaipan poistoa, kastui kaikki paikat joihin vaippa edes hipaisi. Meni joka aamu lakana, peitto, pussilakana ja pyjamat pyykkiin.Olen aina yrittänyt suosia suomessa tehtyjä tuotteita, mutta nyt meni merkki vaihtoon.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sama vaippa oli meilläkin käytössä vielä joku aika sitten. Yhden paketin noita " uudistettuja" ostin ja vaihdoin sit merkkiä.

Yöllä vaipan pinta (se joka lähimpänä pyllyä) tarttui ihoon kiinni ja paljasti välikerroksen (joka imee pissat). Väliin jäi selvä rako ja vaippa roikkui tosi pahasti päällä.

Jos aamulla istui ennen vaipan poistoa, kastui kaikki paikat joihin vaippa edes hipaisi. Meni siis joka aamu lakana, peitto, pussilakana, pissasuoja ja pyjamat pyykkiin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat