Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eikö ole hölmöä, että viimeistään murrosiässä lapsi saa muuttaa sille vastuuttomammalle vanhemmalle? Meillä isän luona saa tehdä mitä vaan, sääntöjä ei ole. Siellä voidaan röökata ja maistella bisseä yhdessä, kunhan muutama vuosi tulee lapselle lisää ikää. Isä myös valittaa siitä että meillä lapsi joutuu tekemään kotitöitä. Eli sinne vie nuoren tie, kunhan itse saa päättää. Vituttaa..

Kommentit (2)

Edes poliisi ei koske 12 vuotta täyttäneeseen, jos kyse on siitä, että hän haluaa asua oman huoltajansa/vanhempansa kanssa ja toinen vanhempi vastustaa. Ei tämä sentään mikään Neuvosto-Venäjä ole, vaan ihmisen itsemääräämisoikeutta kunnioitetaan. Usko pois, 12-vuotiaskin tietää jo mitä tahtoo. Kyllä hän sieltä lepsulta vanhemmalta takaisin tulee jos huomaa, ettei hänestä siellä pidetä huolta.

Sinusta voi nyt tuntua, että hän on lapsellinen ja haluaa vain valvomista ja bisseä ja ajautuu hunningolle, mutta nuori saattaa oikeasti järkevöityä todella paljon jo yhdessä vuodessa, esim. 11-12-vuotiaana. Ei hän ehkä oikeasti halua isälle muuttaa silloin. On kai hän sinultakin jotakin omaksunut, ja sinähän olet fiksu, eikö?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat