Vierailija

Ei suostu syömään muuta kiinteää ruokaa kuin joskus tosi vähän puuroa. Ruoan tulee olla lähes velliä jotta syö, kaiken muun kakoo ulos. Paino noussut tosi paljon, nyt 14kg, kun saa energiaa vaan rasvaisesta korvikkeesta.

Kommentit (12)

Onko häneltä katsottu kurkku ettei mikään hankaloita nielemistä? Jos on kunnossa niin lapsi vie teitä 5-0. Sisulla vaan tarjotaan kiinteää vellin sijaan uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.....pikkuhiljaa se on tajuttava että muutakin syödään kun velliä ja korviketta.

Ja erilaisia ruokia.Meillä 11 kk tietää kyllä mistä ruoasta tykkää ja mistä ei. Niitä mistä ei tykkää ei syö, nipistää suun niin tiukkaan kiinni, että ei neulakaan sisään mene, tai sylkee ja kakoo pois.Yllätys yllätys alkoi syömään vasta kun sai oikeaa ruokaa eli ruokaa jota minäkin suostuisin syömään. Mitkään vauvamössöt ei kelvanneet! Ehkä ne sun tarjoamat ruoat on " pahan makuisia" ?Tarjoa tosiaan myös sormiruokaa. Leipää, banaania jne. Meillä lapsi rakastaa niitä, vaikka päivittäin meinaa tukehtua ja välillä oksentaakin kun ei oikein nielemistä hallitse... Ajan kanssa oppii, koko ajan menee paremmin.JA onko lapsellasi oikeasti nälkä kun hänelle ruokaa tarjoat. Meidän neiti pärjää kyllä päivän ihan vaan juomalla, mutta jos en tarjoa muuta kuin vettä juotavaksi enkä tarjoa ruokaa liian usein syö hyvällä ruokahalulla. Jos taas olen joutunut antamaan esim. venähtäneellä kaupareissulla sämpylän lussutettavaksi, niin johan on koko päivän syömiset sekaisin ja mitään oikeaa ruokaa ei lapseen uppoa :(.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

se, että kerran tai pari kokeilee ja kun lapsi kakoo, niin ajattelee, että ei se ikinä opi, on hyvin tyypillistä. PItää vaan päättää itse, että tästä lähtien lapseni saa kiinteitä ja alkaa vaan niitä tuputtaa. Kyllä lapsi oppii syömään kun ei ole muita vaihtoehtoja tarjolla. Niin yksinkertaista se on.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat