Vierailija


Käytiin yksillä tuttavilla ja siellä opastettiin missä desinfiointiaine on, kun lähdin vaipanvaihtoon. Onko tämä ihan yleinen käytäntö? Mulle ei ollut tullut mieleenkään...

Kommentit (22)

Ylimääräiset paskakrämmäleet tietty huuhdellaan heti ja laavuaarit pestään muutenkin kerran viikossa kunnolla.

Meilläon kyllä kaksi lavuaaria ja pesen kakkapyllyn aina siinä mikä on pesukoneen vieressä ja jota muut harvemmin käyttävät.

pesun yhteydessä huolehdin että jää puhtaaksi.ja vaihtohuoneen lavuaaria käytetään vain pyllyjen pesuun. muissa vessoissa asioi aikuiset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Liika desinfiointi tappaa luontaset hyvätkin pöpöt ja on SUURI uhka terveydelle. Tavalliset pesuaineet riittää kyllä mainiosti, on eriasia jos ei oltais kotioloissa vaan jossain laitoksessa jossa steriiliys on pääasia vaikka sairaalabakteeria aatellen!Me huuhdotaan lavuaari ja päälle lääppästään käsisaippuaa, sit nopee huuhtelu. Sitten tietty käsienpesu päälle.. ;)

En ymmärrä, siis eihän siihen lavuaariin edes kosketa esim. käsiä pestessä?Tottakai huuhdon heti pois ne mitä jää näkyviin, lavuaarin pesen silloin tällöin ihan muuten vaan (en tuon takia), siihen kun kertyy aika äkkiä vaatepölyä niin varmaan kerran viikossa tulee pestyä.Ja yksi lavuaari vaan on.

Pyllypesun yhteydessä katson, että lavuaariin ei jää kakkaa. Ja sitten pesen käteni. Lavuaarin pesen Tolulla kerran viikossa vessan pesun yhteydessä. En todellakaan halua olla osallisena uusien, vastustuskykyisten bakteerikantojen luomisessa!

..mutta saattaahan tutuillasi olla jokin muukin syy tuohon kuin " ylihygienisyys" . Infektioherkkä lapsi kenties? Tai sitten eivät vaan halua lavuaariinsa muiden lasten sontaa, eivät siis välttämättä desinfioi joka kerta kun oman lapsensa pyllyä pesevät. Mun mielestä lavuaarin normaali pesu kyllä riittää, eihän siellä sitä lasta makuuteta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat