Vierailija

Mä kyselisin että millaisia housuja pojillanne on päällään koulussa? Siis ekana päivänä nyt ajattelin laittaa jotkut paremmat housut/farkut mutta entäs sitten myöhemmin? Käyttävätkö koululaiset vielä ns. collegehousuja, sellaisia pehmeitä puuvillaisia... Vai farkkujako vaan?Toinen kysymys kengistä... Ajattelin lähettää pojan kouluun lenkkareissa. Mutta mitä kenkiä he käyttävät liikuntatunneilla, siis ulkona. Onko teillä ollut eri kengät lähettää mukaan vai ovatko käyttäneet samoja lenkkareita kuin välkkäreillä?

Kommentit (7)

Pojalla verkkarit tai farkut. Syksymmällä ja talvella ulkoiluhousut näiden päällä.Kenkinä yleensä lenkkarit, jos tosi lämmintä niin koulussakin joskus sandaalit. Sadekelillä saappaat.Ihmetyksekseni ainakin vielä viime talvena kelpasi haalari talvipuvuksi. Saa nähdä miten on tulevana talvena. Haalarinhan saa kyllä nopeammin päälle kuin 2-osaisen puvun. Jotkut tosin kuulemma pitävät ulkohousuja tunnillakin, joten ulos mennessä tarvii pukea vain takki.

Lenkkarit ovat ok. Välitunneilla ja ulkoliikunnassa voi olla samat lenkkarit. Talvella liikuntatunneilla yleensä ollaan salissa paljain jaloin. Se on turvallisinta. Muista tarvittavista kengistä varmaankin tiedotellaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja parit puuvillahousut on, sekä yhdet farkut ja yhdet sammarit... sekä kasa collegehousuja. kyllä sykysllä ja talvella on ulkohousujen alla mukavammat ne collegehousut tai verkkahousut.

kenkinä meidän pojalla on tennarit nyt (lenkkarit meni juuri rikki enkä tiedä viitsiikö enää ostaa uusia tälle vuodelle..) ja sitten syksyksi sellaiset syksynilkkurit, vaelluskengän tyyppiset.

sisäliikunnassa ovat tähän asti ainakin olleet paljain jaloin.. tossuja tuskin laittaisi edes jalkaansa vaikka sellaiset ostaisi!

Kaksi vuotta on nyt kulkenut koulussa syksyt ja keväät verkkareissa tai tuulipuvussa vähän ilmasta riippuen. Ja lenkkareissa. Talvella ollut toppahousut ja niitten alla jotkin trikoohousut - käsittääkseni aika monilla pojilla ainakin oli vielä viime talvena toppahousut ja sisähousuina ohuet farkut, siistit colleget tms.Tytöillä oli sitten enemmän farkkuja heti ekasta lähtien, omani taisi olla aika poikkeus tuulihousuissaan... Mutta tykkää pelata kaikki välkät ja itse nuo vaatteet aina valitsi, olisi ollut kyllä farkkujakin.

Emmeköhän näillä eväillä selviä:). Eiköhän opekin sitten sano tarkemmin jos tarvitsevat jotain erityistä kenkää sisäliikuntatunteja varten..Ap

Ja farkkuja hankittiin ekaluokkalaisen kouluhousuiksi. Eskarissa me vielä suosittiin gollegehousuja, koska lapset leikkivät paljon liikuntasalissa, temppuradoilla ym. Mutta nyt tyttö halusi itse kouluun farkkuja.

Minusta tärkeintä on että lapsi viihtyy vaatteissaan, siistit gollegetkin ovat varmasti ok.Liikuntasaliin pitää olla joko sisäpelikengät tai voimistelutossut. Ei ulkokengissä missään tapauksessa.

Ekaluokkalaisilla pojilla on usein koulussa housuina farkkuja tai tuulihousuja tai muita lasten puuvillahousuja. Verkkareissakin osa viihtyy. Syksymmällä kuorihousut/muut ulkoiluhousut yleistyvät. Tytöillä ulkohousujen alla ovat usein sukkahousut ja hame, tai leggingsit, pojilla usein kevyet collegehousut tai vastaavat. Samoin talvella toppavaatteiden alle on kiva laittaa collarit tai muut "pehmeät" housut. On hyvä olla koulussakin erikseen housut ulkoilua varten. Ekaluokkalaiset kuitenkin möyrivät maan tasalla vielä aika lailla välkkien aikana. Jos farkut ovat ainoat housut syksyllä, niin polvet tahtovat olla rapaiset. Talvella farkuissa palelee välkällä. Toiset lapset pitävät ulkohousujenkin alla farkkuja, mutta tämä kai on lapsesta itsestään kiinni. Kuka tykkää mistäkin. Näin opettajan näkökulmasta olisi kiva, jos aina olisi sään mukainen vaatetus (ulkoilemme myös sateella ja pikkupakkasilla) sekä puhtaat vaatteet. Likatahraiset vaatteet tai hielle tai muulle pahalle haisevat herättävät herkästi ikävää huomiota, eivätkä ole mitenkään asiallista pukeutumista muutenkaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat