Seuraa 


Vaikuttaaako istukan paikka tai sen koko sikiön asentoon synnytyksessä? Eli että tietynlainen istukka " pakottaisi" vauvan yrittämään ulos esim. avotarjonnassa tai perätilassa.En nyt tarkoita kohdunsuun päällä olevaa istukkaa, jonka tiedän estävän alatiesynnytyksen, vaan kyselen normaaleista taka- ja etuseinäistukoista.Onko tässä suhteessa taka- ja etuseinäistukalla eroja? Onko jompikumpi ihanteellisempi synnytyksen sujuvuuden kannalta?

Kommentit (3)

enkä lukenut istukan sijainnin vaikutuksista. Toisessa raskaudessa istukka oli edessä, toisessa takana ja samanlaisia olivat synnytykset. Liikkeet tuntuvat hieman vaimeampina, kun istukka edessä.Kauheasti ei mielestäni kannata kaivaa tietoa kaikenlaisista asioista. Niitä alkaa vaan pyöritellä mielessään. Kannattaa muistaa, että raskaus ei ole sairaus vaan mitä normaalein ja luonnollisin naisen olotila. Elämme medikalisaatioaikaa, mutta yrittäkäämme pyristellä sitä vastaan.
Onko tosiaan näin, etteivät istukan ominaisuudet vaikuta mitenkään synnytykseen?Ajattelin vain, että istukkahan saattaa joillain painaa jopa kilon. Joten vaikka se olisi kuinka lättänä, se vie kohdussa tilaa vauvalta.Muistelen, että joskus olisin lukenut istukan yhteydestä asentovirheisiin. Ehkä kysäisäisenkin neuvolasta/synnytyssairaalasta. Vai pääseekö joku palstalainen kotikoneeltaan esim. Terveysporttiin tarkistamaan asian?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat